Un alt fotbalist are probleme de respirație și este înlocuit în timpul meciului

Marți, 14 decembrie, în timpul meciului de fotbal din prima ligă franceză dintre Rennes și Nisa, jucătorul gazdelor, Martin Terrier, 24 de ani, acuză dureri cardiace și probleme de respirație în minutul 30 al partidei și este înlocuit. Video.

Marți, 14 decembrie, internaționalul argentinian Sergio Aguero, ultima oară component al echipei de fotbal FC Barcelona, și-a anunțat, cu lacrimi în ochi, retragerea din fotbal din motive medicale. Reamintim că acesta s-a prăbușit pe teren la data de 30 octombrie în timpul meciului de fotbal pe care echipa sa îl disputa împotriva celor de la Alaves. I s-au acordat imediat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital pentru monitorizare.

Sunt deja zeci de cazuri similare, zeci de sportivi de performanță care se prăbușesc pe teren în timpul meciurilor. Toate s-au înregistrat în cursul anului curent, deja au devenit banale.

Celalalt eveniment important care a început anul acesta și se află în plină desfășurare este campania de vaccinare, de multe ori obligatorie, împotriva gripei chinezești.

Logica ne spune că cele două evenimente sunt legate, mai ales că există studii care confirmă că vaccinurile ARNm (Pfizer și Moderna) cresc dramatic inflamația la nivelul endoteliului și infiltrarea celulelor T a mușchiului cardiac și acest lucru poate explica cazurile de tromboză crescută, cardiomiopatie și alte evenimente vasculare după vaccinare


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost