Grupul psaltic „Tronos” al Patriarhiei, concert de colinde la Parlament. Senatorul Claudiu Târziu, președintele Comisiei românilor de pretutindeni: Un eveniment de suflet, cu duh de pace și de înțelegere

Grupul psaltic „Tronos” al Patriarhiei Române a susținut, miercuri, un concert de colinde și de cântece patriotice la Parlament, la invitaţia Comisiei românilor de pretutindeni din Senat.

Evenimentul a fost organizat în contextul anului omagial 2021 dedicat românilor din afara granițelor de Patriarhia Română.

În deschiderea evenimentului a vorbit președintele Comisiei, senatorul Claudiu Târziu (AUR):

„Este un eveniment de suflet. Îi mulţumesc Preafericitului Patriarh Daniel pentru că a binecuvântat ca Grupul psaltic „Tronos” al Patriarhiei să ne cânte şi să ne încânte în această zi. În calitatea de președinte al Comisiei românilor de pretutindeni am inițiat și organizat acest concert de colinde şi de cântece patriotice pentru a ne impregna de un duh de pace şi de înţelegere, dincolo de toate cele care ne despart. Sper din toată inima ca emoţia pe care ne-o va transmite muzica să se păstreze în inimile noastre şi să le îmblânzească”.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost