Noua Minnie Mouse e jumătate fată, jumătate băiat

Cred că toți o cunoaștem pe Minnie Mouse, perechea lui Mickie Mouse din filmele de desene animate ale lui Walt Disney. Din 1928, de când a fost creată, Minnie Mouse a purtat fie rochiță, fie fustă, în timp ce Mickie Mouse purta o pereche de pantaloni scurți.

Iată că nu mai e așa, Minnie Mouse a devenit „progresistă” și a renunțat la rochia roșie pentru o pereche de pantaloni albaștri cu buline negre. Cel puțin așa e prezentată de parcul de distracții Disneyland din Paris.

Creatoarea noului costum a declarat că a ales noua ținută pentru Minnie Mouse în încercarea de a face din ea un „simbol al progresului pentru o nouă generație”.

Cred că știți cu toții ce înțelege stânga prin „progres”: corectitudine politică, dictatura LGBT, limitarea libertății de exprimare, desființarea familiei așa cum o cunoaștem și cum a existat de când e lumea,  slăbirea credinței etc.

Și o fac atacând copiii încă din primii ani de viață, așa cum fac acum cu Minnie Mouse. Ce vă vine în minte când o vedeți pe noua Minnie Mouse alături de vechea Minnie Mouse? Clasica Minnie Mouse radiază feminitate, e îmbrăcată în culori vii, așa cum îi stă bine oricărui copil, noua Minnie Mouse nu doar că e îmbrăcată în haine cenușii, dar de la gât în jos a devenit băiat. Adică exact ce vor progresiștii. Să-i facă pe copii să-și pună întrebări, să-i facă să se gândească dacă nu cumva sunt de sexul opus.

Sursa: Daily Mail


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost