Școlile din Boston au ajuns în comunism, copiii învață cu mâinile în mănuși și căciulile pe cap

Școlile publice din orașul Boston sunt obligate să stea cu geamurile deschise în plină iarnă pentru a lupta împotriva răspândirii virusului gripei chinezești. Asta pentru că unii „specialiști” au spus că în spațiile bine ventilate virusul se răspândește mai greu. Copiii sunt sfătuiți să vină la școală bine îmbrăcați pentru a face față frigul:

„Este încă foarte frig afară. Amintiți-vă că ferestrele din sălile noastre de clasă trebuie să fie deschise. Vă sugerez să trimiteți copiii la școală cu câteva straturi de haine pe ei (2 perechi de pantaloni, 2 bluze și un pulover, 2 perechi de șosete plus toate articolele de îmbrăcăminte exterioară (căciulă, mănuși, fular etc.)”.

În unele săli de clasă temperatura a scăzut la 12 grade C.

Temperatura exterioară medie în Boston, în această perioadă este în jur de 2 grade C ziua și -7 grade C noaptea.

Asta îmi amintește de anii de școală de pe vremea comunismului când iarna stăteam cu căciula pe cap, mâinile în mănuși și fularul la gât în sălile de clasă pentru a nu îngheța. Iată că elevii din Boston au ajuns să simtă pe pielea lor ce înseamnă comunismul. Nici nu e de mirare că o asemenea măsură a fost luată acolo, statul Massachusetts fiind unul din cele mai de stânga state americane.

Și parcă pentru a arăta cât de tâmpită e măsura luată, autobuzele cu care copiii sunt transportați la și de la școală în fiecare zi sunt arhipline pentru că mulți șoferi nu lucrează tot din cauza pandemiei, fie au fost depistați pozitiv, fie au intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv și acum trebuie să stea în izolare.

Probabil că „specialiștii” au aflat că virusul gripei chinezești are rău de mașină și de aceea evită autobuzele.

Sursa: Boston Herald


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost