Senatorul Claudiu Târziu, reacție la solicitarea lui Alexandru Muraru privind scoaterea AUR în afara legii: Această aberație se explică simplu, AUR crește în încrederea românilor!

Obsesia pentru AUR este singura realizare concretă a lui Alexandru Muraru în calitate de consilier onorific pentru combaterea antisemitismului și xenofobiei, a declarat, luni, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, ca reacție la solicitarea deputatului PNL Alexandru Muraru privind scoaterea AUR în afara legii.

„Voci precum cea a “liberalului” Alexandru Muraru, consilier al prim miniștrilor Cîțu și Ciucă, vorbesc acum, fără absolut niciun temei, despre scoaterea AUR în afara legii. În cazul domnului Muraru avem de-a face și cu o recidivă.

Obsesia pentru AUR este singura sa realizare concretă în calitate de consilier onorific pentru combaterea antisemitismului și xenofobiei. Urmași ai FSN-ului, peneliștii de astăzi și-au păstrat reflexele totalitare, antidemocratice. De fapt, aceste aberații se explică simplu: AUR crește în încrederea românilor, spre disperarea tuturor partidelor care au guvernat România în ultimii 32 de ani”, a scris, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost