Actorul Dan Puric: Pandemia, o bună ocazie pentru autorități că să insulte poporul român

Pandemia a fost o bună ocazie pentru autorități pentru a insulta poporul român și ea nu se va termina curând, ci va continua într-o altă formă, consideră actorul Dan Puric.

Prezent duminică seară la Antena 3, actorul Dan Puric a spus că modul în care a fost gestionată pandemia și duritatea cu care au fost impuse restricțiile confirmă lipsa totală de solidaritate cu poporul român.

Felul în care au făcut-o, semănau cu plutonierii ăia de la Aiud de o nesimțire şi o aroganță, a subliniat Dan Puric.

Întrebat fiind dacă se termină curând această pandemie, Dan Puric a răspuns:

„Nu! Urmează o altă formă. Ea a fost lansată ca să fie serial ca la Elodia. O să urmeze alte pandemii ideologice, educaționale.

Pandemia asta cu virus o să ţină până o să ne confundăm cu vaccinul. O sa te întreb cum te numești? Trei doze. Ce mai faci, Booster?

Unii oameni sunt disperați. S-a dorit depresia, sistemul nervos să fie distrus. Este evident, altfel nu ar fi coerciția asta chiar satanică asupra oamenilor. M-am gândit mult la felul în care au făcut-o.

Știți că o pandemie, o stare de alertă, populaţia trebuie avertizată. Felul în care au făcut-o, semănau cu plutonierii ăia de la Aiud de o nesimțire şi o aroganță. Nu au avut nici cea mai mică solidaritate cu acest popor: haide domne’ să înfruntăm împreună. Pandemia a fost o ocazie bună să insulte acest popor.

Mi-a spus un şofer de taxi, uitați un detaliu care este cât o ţară: `nu am să uit vreodată cum l-am îngropat pe tata, într-un sac de plastic, şi i-am pus un fular la sac`.

Înmormântările alea și închiderea bisericilor într-un mod brutal şi nejustificat astea rămân şi sunt o rană.

Poporul român are memorie şi s-a suprapus. Este o rană râcâită. A trebuit să dea în starea sufletească a omului, în credința lui, în încrederea lui şi acolo aproape au izbutit. Nu ştiu ce minune mai ţine poporul român în picioare.”

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost