Prof. dr. Leon Zăgrean avertizează: Se urmărește sărăcirea și supunerea populațiilor!

Atât pandemia, cât și măsurile cumplite care vor urma, în numele stopării încălzirii globale, nu sunt decât instrumente pentru sărăcirea și supunerea populațiilor, consideră prof. dr. Leon Zăgrean, șeful Catedrei de Fiziologie și Neuroștiințe din cadrul UMF „Carol Davila” din București.

Prof. dr. Leon Zăgrean spune că lumea este foarte derutată, pe de o parte din cauza tendinței de a impune restricții dincolo de zonele rezonabile, cum este cazul Austriei, iar pe de altă parte de renunțarea la toate restricțiile anunțată de alte țări.

„E o zâzanie globală, care, în opinia mea, este provocată. Această gogoașă a pandemiei se va dezumfla, dar vor începe acțiunile în numele stopării încălzirii globale. Scopul real este de a împărți lumea în stăpânitori și supuși. Green-Deal-ul va avea un impact foarte mare asupra societății și este o chestiune orchestrată artificial. Această tentativă de a sărăci lumea are un scop: odată sărăcită, lumea devine mult mai vulnerabilă și mai supusă. Introducerea energiei verzi este o chestiune exagerată.

Nu contest efectul activității umane asupra mediului, dar eroarea este faptul că activitatea umană este dirijată în general spre această dimensiune a câștigului material și de aici pleacă totul. Numai pornind de la ideea că aproximativ 30% din producția alimentară la nivel global se aruncă. Și atunci, dacă acceptăm acest lucru ca realitate, înseamnă că se consumă foarte multă energie doar pentru a se vinde produsul, dincolo de necesitate. Și asta sigur că are un efect negativ asupra mediului, ca să nu mai vorbim despre stimularea excesivă și irațională a producției agricole”, a declarat, pentru Național.ro, prof. dr. Leon Zăgrean.

Există salvare doar dacă lumea se va trezi

Din perspectiva istorică, există această șansă de salvare, pentru că tot timpul în istorie au avut loc cicluri, spune prof. dr. Leon Zăgrean. Potrivit acestuia, din punct de vedere filozofic și religios, această dorință de stăpânire a lumii, de control total, contravine principiului fundamental a ceea ce înseamnă religie, nu numai creștinismul, ci conceptele de bază ale religiei.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost