Dosar penal pentru o tânără din Sibiu care a pretins că e refugiată din Ucraina pentru a primi alimente, rechizite școlare și jucării

O tânără de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal pentru că a pretins că este refugiată din Ucraina ca să primească bunuri, la un centru de colectare de donații, anunță Turnul Sfatului.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 1.500 de lei, constând în bunuri de igienă personală, alimente, jucării și rechizite școlare, a fost recuperat în totalitate.

Cel care a descoperit totul a fost organizatorul strângerii de donații de pe strada Tractorului, din Sibiu. Bărbatul s-a dus la poliție pentru a reclama faptul că femeia s-a dus la amiază la centrul de colectare unde, sub pretextul că este refugiată din Kiev-Ucraina, l-ar fi determinat pe organizator să-i doneze mai multe bunuri alimentare și nealimentare, notează sursa citată.

În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul de Investigații Criminale, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, iar în urma investigațiilor efectuate cu celeritate, polițiștii au reușit identificarea femeii, o sibiancă în vârstă de 32 de ani.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost