VIDEO | Joe Biden: „Va exista o nouă ordine mondială și noi trebuie să fim în frunte”

În cursul zilei de luni, 21 martie 2022, Joe Biden, președintele SUA, a luat parte la reuniunea trimestrială a oamenilor de afaceri din SUA. Printre altele acesta a vorbit și despre răspunsul Statelor Unite la invadarea Ucrainei de către Rusia. Biden a declarat că Rusia plănuiește un „atac cibernetic” împotriva Statelor Unite. „Amploarea capacității cibernetice a Rusiei este destul de importantă și urmează să ne confruntăm cu ea”.

Apoi a spus că urmează să trăim într-o nouă ordine mondială și că SUA trebuie să fie în frunte.

Ne aflăm într-un punct de inflexiune în economia mondială care are loc odată la fiecare trei – patru generații. Unul dintre militarii de top mi-a spus într-o întâlnire secretă zilele trecute că 60 de milioane de oameni au murit între 1900 și 1946 și de atunci am stabilit o nouă ordine mondială liberală. Și acum este momentul în care lucrurile se schimbă. Va exista o nouă ordine mondială și noi trebuie să fim în frunte și trebuie să unim restul lumii libere.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „VIDEO | Joe Biden: „Va exista o nouă ordine mondială și noi trebuie să fim în frunte””

  1. Stiam asta toti care analizam o informatie SI ACEST SCOP AL LUI „BIDEN „, acum este motivat SCOPUL CONFLICTULUI DIN UKRAINA chiar de Presedintele PACII MONDIALE si aparatorul pacii mondiale din Ukraina ,,adica eliminarea adversarului rus , ( raul mondial ) , suboronarea totala a Europei , la dependenta de ” consumul si productia americana ” adica pe romaneste , elimin adversarul economic in Europa , in favoarea statului multinational american, privind furnizarea de gaz, titei, energie , grau, otel etc , adica materii prime la consumatorul unit european . Armamentul s-a livrat si se va livra in continuare , la partenerii E.C , mai trebuiesc stabilte si bazele militare in Romania , Polonia , ” FLANCUL ESTIC PENTRU APARARE ” , PENTRU A MOTIVA DOMINATIA SI CONTROLUL TOTAL CA IN GERMANIA , DUPA CEL DE-AL DOILEA RAZBOI MONDIAL . TOTUL IN NUMELE DEMOCRATIEI , LIBERTATII OMULUI , POLEIALA PROSTULUI CU SCOPUL REAL AL PROFITULUI CU ORICE PRET AL MULTINATIONALELOR AMERICANE SI IESIREA LOR DIN CRIZA MONDIALA CA IN ANII 30. OARE ROMANICA CU ” MICUTII EI INFRACTORI ” UNDE ESTE IN ACEST NOU JOC POLITIC MONDIAL ? NICAIERI , LA COADA SI CERSEALA MARUNTIS PENTRU POLITRUKUL ASTAZI LA COMANDA ..

Comentariile sunt închise.