VIDEO | Joe Biden: „Va exista o nouă ordine mondială și noi trebuie să fim în frunte”

În cursul zilei de luni, 21 martie 2022, Joe Biden, președintele SUA, a luat parte la reuniunea trimestrială a oamenilor de afaceri din SUA. Printre altele acesta a vorbit și despre răspunsul Statelor Unite la invadarea Ucrainei de către Rusia. Biden a declarat că Rusia plănuiește un „atac cibernetic” împotriva Statelor Unite. „Amploarea capacității cibernetice a Rusiei este destul de importantă și urmează să ne confruntăm cu ea”.

Apoi a spus că urmează să trăim într-o nouă ordine mondială și că SUA trebuie să fie în frunte.

Ne aflăm într-un punct de inflexiune în economia mondială care are loc odată la fiecare trei – patru generații. Unul dintre militarii de top mi-a spus într-o întâlnire secretă zilele trecute că 60 de milioane de oameni au murit între 1900 și 1946 și de atunci am stabilit o nouă ordine mondială liberală. Și acum este momentul în care lucrurile se schimbă. Va exista o nouă ordine mondială și noi trebuie să fim în frunte și trebuie să unim restul lumii libere.

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „VIDEO | Joe Biden: „Va exista o nouă ordine mondială și noi trebuie să fim în frunte””

  1. Stiam asta toti care analizam o informatie SI ACEST SCOP AL LUI „BIDEN „, acum este motivat SCOPUL CONFLICTULUI DIN UKRAINA chiar de Presedintele PACII MONDIALE si aparatorul pacii mondiale din Ukraina ,,adica eliminarea adversarului rus , ( raul mondial ) , suboronarea totala a Europei , la dependenta de ” consumul si productia americana ” adica pe romaneste , elimin adversarul economic in Europa , in favoarea statului multinational american, privind furnizarea de gaz, titei, energie , grau, otel etc , adica materii prime la consumatorul unit european . Armamentul s-a livrat si se va livra in continuare , la partenerii E.C , mai trebuiesc stabilte si bazele militare in Romania , Polonia , ” FLANCUL ESTIC PENTRU APARARE ” , PENTRU A MOTIVA DOMINATIA SI CONTROLUL TOTAL CA IN GERMANIA , DUPA CEL DE-AL DOILEA RAZBOI MONDIAL . TOTUL IN NUMELE DEMOCRATIEI , LIBERTATII OMULUI , POLEIALA PROSTULUI CU SCOPUL REAL AL PROFITULUI CU ORICE PRET AL MULTINATIONALELOR AMERICANE SI IESIREA LOR DIN CRIZA MONDIALA CA IN ANII 30. OARE ROMANICA CU ” MICUTII EI INFRACTORI ” UNDE ESTE IN ACEST NOU JOC POLITIC MONDIAL ? NICAIERI , LA COADA SI CERSEALA MARUNTIS PENTRU POLITRUKUL ASTAZI LA COMANDA ..

Comentariile sunt închise.