Romexpo, centrul gol al refugiaților (VIDEO/PrimaTV)

Pavilionul central de la Romexpo, gândit de autoritățile române ca un uriaș centru de cazare pentru refugiații din Ucraina, nu prezintă interes pentru aceștia, informează PrimaTV.

Potrivit sursei citate, cele 2.000 de paturi puse la dispoziția refugiaților de către statul român sunt goale.

Sute de ucraineni îi trec zilnic pragul doar pentru a lua mâncarea și bunurile de primă necesitate donate cu generozitate de bucureșteni. În Capitală, mulți ucraineni locuiesc în casele și apartamentele oferite gratuit de bucureșteni.

Până în acest moment, mai bine de jumătate de milion de ucraineni au intrat în țara noastră. Majoritatea au plecat deja mai departe către statele bogate din vestul Europei, notează sursa citată.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Romexpo, centrul gol al refugiaților (VIDEO/PrimaTV)”

  1. La o asemenea gandire golaneasca ” de cheltuire fonduri de stat ” pentru a ne face , ca facem privind ” Criza umanitara Ukrainiana ” , ca mai toate ” afacerile romanesti pe banii statului in interesul altora ” , este FIRESC SA FIE ACESTA REZULTATUL golanesc, ADICA – ” MARII SMECHERI NATIONALI ” NU S-AU GANDIT INAINTE? DACA SE PUNEAU IN STIUATIA CETATEANULUI ” SINISTRAT ” UKRAINIAN, DACA AR FI FOST ” EL ” AR FI STAT IN ASEMENEA CONDITII ? la comun cu zeci de oameni , ca intr-un spital militar de front, unde nu ai alta optiune ? ( macar si acolo sunt niste separeuri la pat ) . DAR CA DE OBICEI CEI IN MINTEA ” SMECHERULUI DE STAT ” NU ESTE SI PE TEREN, RAMANE DE VAZUT CINE A PLATIT , CINE A BENEFICIAT SI CINE VA ACHITA ” CONSUMATIA ” CA LA CARCIUMA , BINENTELES DACA SE VA ANCHETA VREODATA . Cu respect pentru cetateanul ” sinistrat ” Ukrainian , care inca are demnitatea sa de om , indiferent ce ii se pune la dispozitie, pentru asa zisul ” ajutor ” al lui.

Comentariile sunt închise.