Un nou incendiu în spital, la o zi după ce inițiativa AUR privind protecția în spitale a fost respinsă. Senatorul Claudiu Târziu: Revoltător!

Un nou incendiu a avut loc, marți dimineață, într-un spital din România, la doar o zi după ce o inițiativă AUR privind introducerea unui sistem de monitorizare a parametrilor rețelei electrice din spitale a fost respinsă de senatori.

„Revoltător! Toți senatorii, cu excepția celor ai AUR, au respins astăzi (luni- n.red) inițiativa noastră privind introducerea obligatorie a unui sistem de monitorizare a parametrilor rețelei electrice din spitale.

Într-un singur an – 11 incendii și zeci de oameni arși de vii în spitalele românești! Pînă astăzi, nici un vinovat!

Oameni buni, e vorba de viețile noastre, ale tuturor! De ce vă împotriviți și întoarceți spatele unei reglementări absolut necesare?

Atît de mult urîți acest partid încît nu mai țineți cont de nimic?”, a anunțat, luni, pe Facebook, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că la Spitalul Bagdasar-Arseni din București a izbucnit un incendiu, marți dimineață.

ISU București a fost anunțat, în jurul orei 07:00, despre un incendiu produs la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Bagdasar Arseni din București.  Primele forțe care au ajuns au constatat că fumul era degajat de la nivelul acoperișului clădirii.

Toate persoanele care rămăseseră în interior au fost evacuate iar pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului.

Șapte pacienți și personalul medical s-au evacuat înaintea sosirii forțelor de intervenție, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost