Președintele Ungariei, jogging în Parcul Central din Cluj-Napoca: „Un început de zi activ în Kolozsvar”

Președintele Ungariei, Novak Katalin, și-a anunțat prezența în România postând pe Facebook o imagine realizată vineri dimineața când alerga prin centrul municipilului Cluj-Napoca.

„Un început de zi activ în Kolozsvar”, a notat Novak Katalin în dreptul imaginii.

Presa locală a relatat că Novak Katalin este prezentă în aceste zile în România, în județele Cluj și Alba, pentru a participa la o serie de evenimente organizate de Biserica Reformată a Ardealului în județul Alba.

Astfel, potrivit informațiilor Cluj24, Novak va participa, vineri, la o slujbă de resfințire a bisericii reformate din comuna Lopadea Nouă din județul Alba. De asemenea, tot vineri se va întâlni și cu președintele UDMR, Kelemen Hunor, cu care va participa la manifestările de la Alba.

Președintele Ungariei va asista sâmbătă, la Alba Iulia, la o slujbă religioasă și la dezvelirea statuii lui Bethlen Gabor, unde va rosti și un discurs, ceremonia având loc cu ocazia împlinirii a 400 de ani de la înființarea Colegiului Reformat, ctitorit de fostul principe al Transilvaniei, notează sursa citată.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Președintele Ungariei, jogging în Parcul Central din Cluj-Napoca: „Un început de zi activ în Kolozsvar””

  1. N-o sa publicati…
    De-aia n-are ursu’ coada… nedemn sa te expui, functia nu este o posibilitate la indemana oricui, ceva „nesemnificativ”.
    Astfel de comportament demoleaza respectul fata de autoritate.
    Acesta si este mesajul – „presedintele” nu e cine stie ce… nu va asteptati sa va rezolve ceva…. si fiind un fel de „0”, o banalitate prin … „normalitate” – nici functia nu reprezinta ceva fiindca de fapt – ce reprezinta e cam „nimic”.
    ===
    De cand am lasat femeia „inn politica” razboaiele si distrugerea moralei si a familiei au luat avant devenind prioritate globalista.
    Asa cum Eva a urmat sugestia sarpelui/Satanei, tot asa femeia emancipata (citeste „divoratata” de credinta crestina. doar ortodoxa) ii urmeaza indemnurile venite de la „copiii Satanei”, aparati de legi anti-romanesti.

Comentariile sunt închise.