VIDEO | Liderul deputaților democrați din Congresul SUA: „Suntem în război!”

Steny Hoyer este liderul grupului parlamentar al Partidului Democrat din Camera Reprezentaților a Congresului SUA.

Iată un fragment declarația sa din data de 13 mai 2022:

„Mi-aș dori să trecem peste diferențe și să ne concentrăm cu adevărat asupra inamicului. Știu că aici e multă politică, dar suntem în război. Trebuie să producem energie. După cum v-am spus, am redirecționat 80% din exporturile de energie dinspre Asia către Europa, deoarece au nevoie de energie pentru că suntem în război.”

În aceeași intervenție a mai spus că republicanii ar trebui să nu-l mai critice pe Biden din același motiv, pentru că SUA e în stare de război.

Practic declarația lui Hoyer confirmă declarațiile anterioare ale rușilor care susțin că Rusia e în război cu SUA, nu cu Ucraina, pe teritoriul Ucrainei.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „VIDEO | Liderul deputaților democrați din Congresul SUA: „Suntem în război!””

  1. Este firesc , ca fiecare reprezentant al unui ” grup politic de interes financiar in scop propriu DE GRUP ” sa isi prezinte ” motivatia si propaganda ” dar ceea ce nu spune domnul in cauza este ca : exista un scop de piata privind energia in speta gazele naturale , adica o schimbare si o ” dependenta pe termen mediu si poate lung ” , adica in locul ” gazului invadatorului rus ” luam gazul lichefiat al ” producatorului arab ” pe care noi il controlam , DAR FIINDCA ” DAR DIN DAR SE FACE RAIUL ” CE VA FACE E.C daca ” lumea araba isi schimba JUPANUL ” si atunci nu ai nici resursa de LNG , comericializat de USA acum cu producator arab ( de altfel asta a fost si una din obiectivele operatiunii ” UKRAINA ” ) si nici sursa de gaz rusesc ? , DAR fiindca ” DAR DIN DAR SE FACE RAIUL „RAMANE DE VAZUT LA CE COSTURI DE LIVRARE CATRE CONSUMATORUL ” CASNIC , VOTANT ” VA FI LIVRAT ACEST LNG , IN E.C , mai ales ca este nevoie de terminal portuar de descarcare , cu o investitie deloc neglijabila care va trebuie amortizata ” DIN BANII CUI ? SE SPUNE CA DIN BANII E.C , PRIVIND ” INDEPENDENTA ENERGETICA ” FATA DE RUSIA , SCHIMBATA CU ” INDEPNDENTA ENERGETICA FATA DE SUA SI PRODUCATORUL ARAB ” . Ramane de vazut simularea pe statul ” BULGAR ” in zona Balcanica ,( VECINUL NOSTRU ) CARE DEJA A INCHEIAT UN CONTRACT DE FURNIZARE LPG CU SUA.Dar daca maine se schimba harta geopolitca zonala , si ” BULGARII ” SLAVI DE ORIGINE , se vad cu investitia facuta la ” terminal LPG ” pe banii europeni si i-au LPG de la ” VERII LOR RUSII ” SUNT BULGARII ” SMECEHRII ” SAU DOAR MAI BINE INFORMATI ? RAMANE DE VAZUT , DACA ” POPORUL BULGAR ” VA PLATII GAZE MAI IEFTINE , DECAT ” POPORUL ROMAN” PENTRU CA PANA LA URMA ASTA CONTEAZA PENTRU VOTANT ” ROMAN” SAU ” BULAGAR ” PRETUL GAZELOR LA ARAGAZ PE TERMEN MEDIU SI LUNG .

Comentariile sunt închise.