VIDEO | Liderul deputaților democrați din Congresul SUA: „Suntem în război!”

Steny Hoyer este liderul grupului parlamentar al Partidului Democrat din Camera Reprezentaților a Congresului SUA.

Iată un fragment declarația sa din data de 13 mai 2022:

„Mi-aș dori să trecem peste diferențe și să ne concentrăm cu adevărat asupra inamicului. Știu că aici e multă politică, dar suntem în război. Trebuie să producem energie. După cum v-am spus, am redirecționat 80% din exporturile de energie dinspre Asia către Europa, deoarece au nevoie de energie pentru că suntem în război.”

În aceeași intervenție a mai spus că republicanii ar trebui să nu-l mai critice pe Biden din același motiv, pentru că SUA e în stare de război.

Practic declarația lui Hoyer confirmă declarațiile anterioare ale rușilor care susțin că Rusia e în război cu SUA, nu cu Ucraina, pe teritoriul Ucrainei.

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „VIDEO | Liderul deputaților democrați din Congresul SUA: „Suntem în război!””

  1. Este firesc , ca fiecare reprezentant al unui ” grup politic de interes financiar in scop propriu DE GRUP ” sa isi prezinte ” motivatia si propaganda ” dar ceea ce nu spune domnul in cauza este ca : exista un scop de piata privind energia in speta gazele naturale , adica o schimbare si o ” dependenta pe termen mediu si poate lung ” , adica in locul ” gazului invadatorului rus ” luam gazul lichefiat al ” producatorului arab ” pe care noi il controlam , DAR FIINDCA ” DAR DIN DAR SE FACE RAIUL ” CE VA FACE E.C daca ” lumea araba isi schimba JUPANUL ” si atunci nu ai nici resursa de LNG , comericializat de USA acum cu producator arab ( de altfel asta a fost si una din obiectivele operatiunii ” UKRAINA ” ) si nici sursa de gaz rusesc ? , DAR fiindca ” DAR DIN DAR SE FACE RAIUL „RAMANE DE VAZUT LA CE COSTURI DE LIVRARE CATRE CONSUMATORUL ” CASNIC , VOTANT ” VA FI LIVRAT ACEST LNG , IN E.C , mai ales ca este nevoie de terminal portuar de descarcare , cu o investitie deloc neglijabila care va trebuie amortizata ” DIN BANII CUI ? SE SPUNE CA DIN BANII E.C , PRIVIND ” INDEPENDENTA ENERGETICA ” FATA DE RUSIA , SCHIMBATA CU ” INDEPNDENTA ENERGETICA FATA DE SUA SI PRODUCATORUL ARAB ” . Ramane de vazut simularea pe statul ” BULGAR ” in zona Balcanica ,( VECINUL NOSTRU ) CARE DEJA A INCHEIAT UN CONTRACT DE FURNIZARE LPG CU SUA.Dar daca maine se schimba harta geopolitca zonala , si ” BULGARII ” SLAVI DE ORIGINE , se vad cu investitia facuta la ” terminal LPG ” pe banii europeni si i-au LPG de la ” VERII LOR RUSII ” SUNT BULGARII ” SMECEHRII ” SAU DOAR MAI BINE INFORMATI ? RAMANE DE VAZUT , DACA ” POPORUL BULGAR ” VA PLATII GAZE MAI IEFTINE , DECAT ” POPORUL ROMAN” PENTRU CA PANA LA URMA ASTA CONTEAZA PENTRU VOTANT ” ROMAN” SAU ” BULAGAR ” PRETUL GAZELOR LA ARAGAZ PE TERMEN MEDIU SI LUNG .

Comentariile sunt închise.