VIDEO | Senatorul american Rand Paul: Știți care este cel mai mare propagator al dezinformării din istoria lumii? Guvernul SUA!

Administrația de stânga de la Washington a lui Joe Biden a decis să creeze un Birou de Combatere a Dezinformării în cadrul Departamentului Securității Naționale (DHS – Department of Homeland Security). Pe acest subiect a avut loc o audiere în Senatul SUA a lui Alejandro Mayorkas, Secretarul DHS.

Lucrurile au devenit interesante când a venit rândul senatorului republican Rand Paul să pună întrebări.

Rand Paul a scos în evidență că multe lucruri adevărate, printre care faptul că imunitatea obținută în urma infectării cu virusul gripei chinezești e cel puțin la fel de eficientă ca cea obținută în urma vaccinării sau faptul că măștile din material textil promovate de autorități ca măsură de protecție împotriva infectării cu virusul gripei chinezești sunt inefective, au fost catalogate de autorități ca fiind dezinformări. Apoi senatorul Rand Paul i-a spus lui Alejandro Mayorkas următoarele:

„Habar nu aveți ce este dezinformare si cred că nici guvernul. Știți care este cel mai mare propagator al dezinformării din istoria lumii? Guvernul SUA. Sunteți  familiarizat cu McNamara? Cu Pentagon Papers? Sunteti familiarizat cu George W. Bush si armele de distrugere in masă? Sunteti familiarizat cu afacerea Iran-Contra?

Ce vreau să spun, gândiți-vă la toate dezbaterile și disputele pe care le-am avut în ultimii 50 de ani în țara noastră. Le-am rezolvat prin dezbatere. Nu le-am fi rezolvat dacă guvernul era arbitrul adevărului. Nu vreau ca guvernul să intervină. Vreau ca dumneavostră să nu aveți nimic de-a face cu discursul liber. Credeți că noi nu ne putem da seama că discursul traficanților este dezinformare? Credeți că poporul american este atât de prost încât are nevoie ca guvernul să le spună care este adevărul? Dumneavostră nici măcar nu puteți admite care este adevărul în cazul dosarului Steele*. Nu am încredere în guvern să-mi spună care este adevărul. Guvernul, în mare măsură, dezinformează.”

*Dosarul Steele a fost un set de documente create de Christopher Steele, un fost spion al serviciilor de informații britanice, MI6, și date publicității de un site de stânga din SUA și care conținea o mulțime de acuzații aduse lui Donald Trump care s-au dovedit, ulterior, a fi false șidezinformare rusească. Dar până să fie dovedite false toate acuzațiile au fost promovate de presa de stânga din SUA în frunte cu posturile de știri CNN și MSNBC.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „VIDEO | Senatorul american Rand Paul: Știți care este cel mai mare propagator al dezinformării din istoria lumii? Guvernul SUA!”

  1. Se spune in Bilblie, ca ” gura pacatosului adevar graieste ” dar putem venii in completare la ” pacatosul american ” sa il ajutam in ” ADEVAR ” adica ” ORICARE GUVERN ASA ZIS ALES DEMOCRATIC IN INTERES DE GRUP PROPRIU FINANCIAR POLITIC SI MILITAR LA NIVEL NATIONAL SI MONDIAL FACE DEZINFORMARE SI BANII IN INTERES PROPRIU DE CATIVA ALESI ” FIINDCA CA INTOTDEAUNA ” BANUL FIIND OCHIUL DRACULUI ” DE VREO DOUA MII DE ANII TOT ” DRACUL CONDUCE LUMEA CU TOT CE REPREZINTA EA ” Atunci SPRE LINISTEA ” CETATEANULUI TURMENTAT SI VOTANT ” o mai ” aburim putin ” cu vreo doctrina ” sociala , comunista , neo-nazista , democratica , etc, DE LA CAZ LA CAZ DUPA GUSTUL SI DORINTA VOTANTULUI ” pentru a functiona ” democratia prostului ” prin votul si asa zisii VIITORI alesi ” DEJA infractionali ” IN APRAREA DREPTULUI ” LUI ” . Vorba proverbului ” Cine fura azi un ou , maine poate fura cat un ” bou ” .

Comentariile sunt închise.