CM Natație: David Popovici, nou RECORD mondial de juniori. Calificare în finala de la Budapesta și pentru Robert Glință (VIDEO)

Înotătorii români David Popovici și Robert Glinţă s-au calificat în finalele probelor 200 m liber, respectiv de 100 m spate, duminică seara, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta.

David Popovici s-a calificat în finala de la 200 m liber cu primul timp și cu record mondial de juniori, la Campionatul Mondial de la Budapesta, a anunțat, pe Facebook, Federația Română de Natație.

„Senzațională seară pentru sportul românesc. David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 m liber de la Campionatul Mondial de înot în bazin de 50 m pentru seniori de la Budapesta într-o manieră entuziasmantă.

David a câștigat semifinala a doua cu timpul de 1:44.40 min., ceea ce prezintă cel mai bun timp din penultimul act al probei de 200 m, dar și un NOU RECORD MONDIAL DE JUNIORI!”, a anunțat Federația Română de Natație.

Tot duminică, Robert Glinţă s-a calificat în finala probei de 100 m spate, după ce a înregistrat al optulea timp al semifinalelor.

Finala este programată luni, 20 iunie 2022, de la ora 19:02, ora României.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost