Radu Bădică, legendă a pescuitului sportiv, A MURIT. Avea doar 46 de ani

Radu Bădică, unul dintre cei mai vechi pescari sportivi profesioniști de crap din România, a murit miercuri, la doar 46 de ani.

Potrivit apropiaților, Bădică s-a simțit rău de dimineață și a murit în cursul serii. Era tatăl unei fete de doar 16 ani.

Vestea a căzut ca un fulger in comunitatea pescarilor, iar mesaje de compasiune și admirație au inundat rețelele de socializare, anunță Realitatea.net.

„Chiar dacă azi a încetat din viață, Radu Bădică va rămâne mereu în memoria noastră și a întregului fenomen de pescuit la crap din România. Drum lin, prieten drag! Îți mulțumim pentru tot ce ne-ai învățat, pentru toată pasiunea ta pentru pescuit și pentru toate poveștile pe care le spuneai cu atât de mult drag, ori de câte ori ne vedeam,” a anunțat  Navitas Angling Romania.

Radu Bădică era considerat o adevărată legendă a pescuitului sportiv din România. A făcut parte dintr-un grup restâns care a pus bazele acestui sport în România. Deținător a peste 300 de trofee din diverse competiții, Bădică a fost membru în prima echipă care a reprezentat România la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap, în anul 2000. În același timp, a practicat și judo.

Dublu vicecampion național în Campionatul Național de Pescuit la Crap, Bădică a câștigat de două ori Turneul celor 6 Cluburi din România. A pescuit pe majoritatea lacurilor mari din România și Europa, a format zeci de pescari și a fost o inspirație pentru mii de practicanți ai acestui sport.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost