Ce vor românii? Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Oricât de mult s-ar dezlănțui hoardele neomarxiste, noi vom vorbi mai tare și mai răspicat despre Dumnezeu și neam!

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a transmis, joi, pe Facebook, un mesaj fără echivoc în legătură cu mărturisirea dragostei de Dumnezeu și de neamul românesc.

„Oricât de mult s-ar dezlănțui hoardele neomarxiste, noi vom vorbi mai tare și mai răspicat despre Dumnezeu și neam!”, a spus senatorul Claudiu Târziu.

De altfel, senatorul Claudiu Târziu a anunțat, marți, demararea unui proiect intitulat „Ce vor românii”, constând într-un turneu în mai multe orașe din țară, cu scopul de a identifica principalele probleme cu care se confruntă românii.

„Legile asigură funcționarea statului și apără interesele românilor în raport cu statul. De aceea, legile trebuie făcute consultîndu-i pe români.

În vacanța parlamentară pornim la drum, mergem în cele mai importante orașe ale țării. Acolo vom afla problemele de zi cu zi ale antreprenorilor, ale experților din diferite domenii, ale oamenilor din diferite pături sociale, dar, mai ales, ale românului de rînd. Toate acestea, odată începută următoarea sesiune parlamentară, vor fi transpuse în interpelări, întrebări și inițiative legislative. Abia atunci vom ști sigur că acțiunile noastre politice, ale AUR, reprezintă voința poporului și apără interesele tuturor românilor.

Fiți alături de noi și promovați activitatea noastră! În cel mai scurt timp vom reveni cu programul complet al itinerariului pregătit pentru a vă întîlni. Doamne, ajută!”, a precizat senatorul Claudiu Târziu.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost