Senatorul Claudiu Târziu (AUR), semnal de alarmă: Guvernanții corupți din România NU fac nimic pentru ca agricultura românească să prospere și să contribuie la SUVERANITATEA și siguranța alimentară a țării

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a avertizat, luni, cu privire la starea agriculturii din România, semnalând lipsa de implicare din partea guvernanților pentru asigurarea suveranității și siguranței alimentare a țării noastre.

„În timp ce guvernanții neo-marxiști din Olanda vor să închidă cu forța o treime din fermele agricole și să lase pe drumuri mii de oameni care trăiesc de pe urma industriei agro-alimentare, guvernanții corupți din România nu fac nimic pentru ca agricultura românească să prospere și să contribuie la suveranitatea și siguranța alimentară a țării.

Dacă în Olanda se utilizează întreg aparatul represiv al statului pentru ca 30% din fermieri să fie expropriați, în România agricultura nu a fost inclusă în PNRR și este considerată irelevantă pentru viitorul sustenabilității și rezilienței noastre ca națiune.

Două țări, două abordări care par diferite, dar care au ceva în comun: disprețul elitei față de omul de rând, față de cel care se zbate să producă și care trăiește din propria lui muncă, nu din căratul de hârtii și sinecuri.

Noul ministru al Agriculturii din România are ocazia să ne demonstreze că România poate avea o politică agricolă națională”, a scris, luni, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu (AUR).


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost