La pas prin TRANSILVANIA! Senatorul Claudiu Târziu a aflat CE VOR ROMÂNII din Sibiu: Un adevăr dureros, domnule Iohannis!

Senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, s-a întâlnit, duminică, 7 august, cu românii din Sibiu, în cadrul turneului de consultare publică „CE VOR ROMÂNII.”

Într-o postare pe Facebook, liderul AUR a prezentat principale probleme semnalate de sibieni.

„Ce este AUR? – i-am întrebat pe sibienii care au venit în această seară la intilnirea despre „Ce vor românii”. “Ultima speranță pentru România”, a fost răspunsul.

Ce-si doresc pe plan local? Să fie mai bine gestionați banii publici.Care e cea mai mare problemă a noastră, a românilor? Dezbinarea.

Pe lîngă prețuri și nivel de trai, pe sibieni îi îngrijorează așa-zisele “reforme”, care au făcut praf sistemele naționale de educație și sănătate. Și corupția. Și costurile unui mult prea greoi și politizat aparat al statului. Și criza resurselor de energie care se varsă în prețuri.

Însă, în orașul președintelui Klaus Iohannis, absența unei politici externe demne și curajoase a României, care să ne ridice din slugărnicie în relația cu partenerii occidentali, a revenit cel mai apăsat în dialogul de la Sibiu al caravanei AUR „Ce vor românii”. Un adevăr dureros, domnule Iohannis!”, a scris, duminică, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu.

Turneul „CE VOR ROMÂNII” ajunge, luni, 8 august, la Cluj, în „inima Ardealului.”

„Începînd cu orele 17, vreme de două ore, mă voi bucura să îi revăd sau să îi cunosc pe cît mai mulți clujeni, să le aflu problemele și greutățile, să le ofer răspunsuri și soluții, din postura de ales în Parlament și de lider al unicului partid interesat de prezentul și viitorul nostru ca neam.

Este pentru prima dată cînd liderii naționali ai unei formațiuni politice iau pulsul, la firul ierbii, cu oamenii de afaceri, cu intelectualii și societatea civilă din principalele orașe ale țării”, a anunțat, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu.

După Cluj, turneul ajunge la Baia Mare, marți, 9 august.

„Frați moroșeni, aștept cu mare bucurie să ne întîlnim în multisecularul și fermecătorul vostru oraș, cu lunga lui tradiție truditoare în minerit, meșteșuguri, educație și spiritualitate harnică.

Caravana „CE VOR ROMÂNII” ajunge la Baia Mare pentru a afla direct de la voi preocupările și îngrijorările voastre, precum și așteptările pe care le aveți de la noi, reprezentanții voștri în Parlamentul României.

Reprezentanților societătii civile, antreprenorilor, intelectualității și tuturor celor care aveți idei de împărtășit, nedumeriri de clarificat, propuneri de făcut vă promit un dialog deschis, franc, onest, pentru a putea să ne sprijim reciproc în lucrarea de slujire a interesului național”, a spus senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, începe un nou turneu de consultare publică, de această dată în Transilvania.

Turneul va avea loc în perioada 5-17 august și va ajunge în nouă orașe, respectiv Brașov, Sibiu, Cluj, Oradea, Baia Mare, Arad, Timișoara, Deva și Bistrița, după cum a relatat RostOnline.

 

 

 

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost