CE VOR ROMÂNII/ Senatorul Claudiu Târziu, turneu de consultare publică în TRANSILVANIA. Prima oprire: Brașov, 5 august

Senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, începe un nou turneu de consultare publică, de această dată în Transilvania.

Turneul va avea loc în perioada 5-17 august și va ajunge în nouă orașe, respectiv Brașov, Sibiu, Cluj, Oradea, Baia Mare, Arad, Timișoara, Deva și Bistrița.

„În această săptămînă începem un nou turneu de consultare publică, în Transilvania. Din 5 pînă în 17 august, caravana noastră se va opri în nouă capitale de județ, pentru întîlniri cu reprezentanți ai intelectualității, ai mediului asociativ și ai celui de afaceri, în care le vom asculta păsurile și dorințele, le vom împărtăși gindurile noastre și le vom răspunde la întrebări.

Vrem să aflăm și să spunem tuturor decidentilor politici CE VOR ROMÂNII! Apoi, să transformăm năzuințele lor în realitate, prin pirghii parlamentare și, cînd va veni vremea să guvernăm, și guvernamentale. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a anunțat, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, primul oraș în care ajunge turneul este Brașov.

„Dragi brașoveni, a venit momentul marii întîlniri cu dvs. Caravana noastră ajunge în fermecătoarea voastră cetate.

Tuturor celor care faceți parte din mediul intelectual și zona civică, din comunitatea locală de afaceri și nu numai, tuturor celor care aveți opinii politice de împărtășit, întrebări în legătură cu AUR, așteptări de la oamenii politici pe care doriți să le faceți cunoscute, vă dau întîlnire vineri, 5 august a.c., începînd cu ora 17.00.

Sînt gata să aflu ce greutăți întîmpinați, ce nemulțumiri aveți, ce soluții putem identifica împreună. Haideți să spunem împreună, într-un singur glas, CE VOR ROMÂNII din Brașov!”, a precizat senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că senatorul Claudiu Târziu s-a aflat în turneu în Moldova, în perioada 11-20 iulie, după cum a relatat RostOnline.

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „CE VOR ROMÂNII/ Senatorul Claudiu Târziu, turneu de consultare publică în TRANSILVANIA. Prima oprire: Brașov, 5 august”

  1. De ce nu și în Târgu Mureș, și Satu Mare, și Oradea unde sunt comunități mari de unguri și unde problemele economice sunt soluționate de vecinii de la vest?
    Nu mai zic de orașele din secuime.

Comentariile sunt închise.