Sodoma și Gomora în capitala României? Cel mai mare festival erotic din Europa va avea loc la Romexpo, în septembrie

În București, luna viitoare, va avea loc un festival erotic, prezentat ca fiind cel mai mare festival pentru adulți din Europa.

Festivalul, prezentat de organizatori ca „o experiență fără prejudecăți”, va avea loc în perioada 9-11 septembrie, la Romexpo.

„The L|NE Festival va schimba perspectiva tuturor asupra divertismentului sexual și erotic. Fără gen, fără constrângeri, fără orientare sexuală și fără limite. Vino alături de noi într-un loc în care nonconformismul și plăcerea sunt normale”, se precizează în prezentarea evenimentului.

Prețul unui abonament pentru participarea la festival poate ajunge până la 1.700 de lei.

Potrivit unor informații vehiculate în spațiul public, acest festival a fost refuzat în Europa.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Sodoma și Gomora în capitala României? Cel mai mare festival erotic din Europa va avea loc la Romexpo, în septembrie”

  1. Trebuie sa luam atitudine! Putem deschide o petitie cu strangere de semnaturi impotriva acestui eveniment necrestinesc.

Comentariile sunt închise.