Academia Română oferă burse de merit pentru zece elevi olimpici, pentru anul școlar 2022-2023

Zece elevi olimpici, însoțiți de părinți, au semnat contractele de acordare a bursei de merit din partea Academiei Române pentru anul școlar 2022-2023, a anunțat, luni, pe Facebook, Academia Română.

Evenimentul a avut loc în Aula Academiei, în prezența acad. Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române, și a membrilor Biroului Prezidiului.

„Cu acest prilej tinerii olimpici au vizitat Academia Română, Muzeul memorial al Academiei Române, Biblioteca Academiei și expoziția „Tehnici fotografice. Unicate și rarități din colecția Bibliotecii Academiei Române“ organizată în Sala „Theodor Palldy“”, se precizează în anunț.

Sursa foto: Amalia Alexandru/Facebook

Cei zece olimpici, beneficiari ai burselor Academiei Române pentru anul școlar 2022-2023, au fost selectați în urma unei competiții la care au participat 64 de elevi din toată țara.

În anunț nu este menționată suma alocată pentru acordarea acestor burse de merit.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost