Claudiu Târziu, despre alegerile din Italia: La finalul acestei zile, să ne bucurăm cu toții de triumful istoric al coaliției patrioților și conservatorilor!

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a transmis un mesaj către alegătorii din Italia, italienieni și români deopotrivă, cu îndemnul de a merge la vot, duminică, în ziua alegerilor legislative.

„Frații noștri italieni își decid astăzi prin vot viitorul. Și, alături de ei, se află sutele de mii de români care trăiesc și muncesc pe pămînt italian.

Gîndurile mele se îndreaptă către voi toți, italieni și români deopotrivă. Ieșiți la urne și trimiteți stînga globalistă în opoziție.

Iar, la finalul acestei zile, să ne bucurăm cu toții de triumful istoric al coaliției patrioților și conservatorilor. Doamne-ajută!”, a transmis, duminică, senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Reamintim că duminică, 25 septembrie, în Italia au loc alegeri legislative, peste 50 de milioane de oameni fiind așteptați să voteze, după cum a relatat RostOnline.

Coaliția de dreapta speră la o victorie istorică, estimările anunțând că ar putea ocupa între 45% şi 55% din mandatele parlamentare.

Favorita alegerilor este Giorgia Meloni, lidera partidului Fratelli d’Italia (FdI), creditat cu 25% din intenţiile de vot, devansând Partidul Democrat (21-22%). Pe următoarele poziţii în sondaje se află Mişcarea 5 Stele, cu 13-15%, Liga condusă de Matteo Salvini, cu 12%, şi Forza Italia, cu 8%.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost