Raed Arafat, vârful de lance al abuzurilor din perioada pandemiei, reclamă la Bruxelles că a fost victimă a dezinformării

În cursul zilei de ieri s-a desfășurat la Bruxelles o conferință a globaliștilor intitulată Disinfo 2022. Unul dintre vorbitorii principali a fost Raed Arafat, artizanul restricțiilor și a măsurilor abuzive luate de autoritățile române în ultimii doi ani sub pretextul  controlării pandemiei de gripă chinezeasca.

Și domnul Raed Arafat are tupeul să se plângă de dezinformarea la care ar fi fost supuși cetățenii români pe perioada pandemiei, care, cică, ar fi zădărnicit eforturile sale de a controla pandemia de gripă chinezească.

Mie chestia asta mi se pare a fi de tupeu maxim. Adică tu, reprezentantul celor care au dezinformat încă de la început și cu bună știință, ca să nu spun că au mințit de-a dreptul, te plângi că au fost unii care și-au permis să-ți destructureze eșafodul minciunilor!

Și aici mă refer la vaccinurile anti COVID care au fost prezentate ca rețeta sigură și eficientă pentru a pune capăt pandemiei și pentru o revenire la normal. Arafat și ceilalți acoliți ai săi au forțat lumea să se vaccineze deși știau că vaccinul nu te ferește de infectare și nici nu împiedică răspândirea virusului. Au obligat lumea să poarte niște cârpe pe față dezinformând că astfel se stopează răspândirea virusului. Au obligat lumea să stea închisă în case, să iasă pe stradă doar cu patalama la mână, au închis școlile și au trimis copiii acasă, au închis micile afaceri în timp ce au permis marilor companii multinaționale să-și continue nestingherite activitatea falimentând astfel zeci de mii de firme autohtone, au schimbat până și rânduiala înmormântărilor obligând oamenii să-și îngroape morții dezbrăcați și închiși ermetic într-un sac. Și toate aceste abuzuri le-au făcut deși știau că nu au nimic de-a face cu controlul pandemiei de gripă chinezească.

Iar acum vedem efectele măsurilor abuzive luate de cei de teapa lui Arafat. Copiii au pierdut cel puțin un an de școală pe care nu-l mai pot recupera. Iar după aproape doi ani de izolare impusă de Arafat și cei de teapa lui observăm că sistemul imunitar al copiilor este extrem de slăbit, au explodat cazurile de viroze, gripe, răceli, etc.

Și cu toate acestea ei continuă cu aberațiile, mai nou vor să vaccineze și bebelușii de șase luni. Asta cu toate că vaccinurile anti COVID produse până acum și-au dovedit ineficiența, ba chiar au făcut mai mult rău decât bine în rândul populației tinere, sănătoase.

Toate aceste dezinformări ale autorităților au fost combătute peste tot în lume, iar după peste doi ani de pandemie se dovedește că cei sceptici au avut dreptate. Și cu toate acestea Arafat are tupeul să se plângă că a fost victima dezinformării!

Adepții dictaturii sanitare, cei ce au călcat în picioare drepturile fundamentale ale cetățenilor, se plâng că s-au găsit unii care și-au permis să se opună aberațiilor lor. Dar ei o numesc dezinformare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Raed Arafat, vârful de lance al abuzurilor din perioada pandemiei, reclamă la Bruxelles că a fost victimă a dezinformării”

  1. Este o naivitate ” gazetareasca ” SI O DEZINFORMARE TOVARASEASCA sa creezi ca Arafat s-a dus la Bruxelles sa se apere CA A FOST DEZINFORMAT ,tocmai el ” pionul arabo-israelian in zona ” si omul de consultanta al ” faraonului local ” privind ” CONSULTANTA ” ,El s-a dus sa ameninte si sa negocieze ” cu mai marii imparatiei europene ” privind posibilul dosar al Parchetului european privind AFACEREA COVID si ce poaTE VORBA PROFETULUI „SA DEA PUBLIC PE GOARNA ” daca ii se intampla ceva .restul este o poveste pitoreasca de la mass-media si alti creduli in speta .

Comentariile sunt închise.