Încă o tragedie. O elevă din Alba Iulia în vârstă de 17 ani a murit în timp ce făcea sport, în urma unui stop cardiorespirator

Un nou deces subit s-a adăugat la statistica neagră a morților trecute sub tăcere de autorități. O tânără din Alba Iulia, în vârstă de doar 17 ani, a murit, sâmbătă, la sala de sport din oraș.

Fata s-a simţit rău în timp ce efectua un exerciţiu, intrând în stop cardiorespirator. Echipajul medical deplasat la faţa locului nu a reuşit să o resusciteze, fiind declarat decesul acesteia, a anunțat, sâmbătă, Agerpres.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au precizat că în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească, după efectuarea necropsiei, din ce cauză a murit tânăra. Fata era elevă în clasa a XI-a la un colegiu din Alba Iulia.

Numele tinerei nu a fost făcut public. Este doar un număr în statistica neagră a deceselor subite.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Încă o tragedie. O elevă din Alba Iulia în vârstă de 17 ani a murit în timp ce făcea sport, în urma unui stop cardiorespirator”

  1. Vaccinul pe care Arafat si gasca lui l-a promovat face in continuare victime care mor.Asteptam reactia justitiei.

Comentariile sunt închise.