O nouă funcție lansată de WhatsApp. Ne putem trimite mesaje singuri

WhatsApp începe implementarea unei noi funcții, anume posibilitatea de a ne trimite mesaje singuri.

Noua funcție ar trebui să se extindă rapid la nivel mondial în următoarele câteva zile, potrivit site-ului wabetainfo, citat de Mediafax.

În capturile de ecran puse în circulație de primii utilizatori, posibilitatea de a ne trimite mesaje singuri apare prin prezența contactului „you” în fruntea listei din agenda personală, cu poza de profil și orice statut ales.

Se deschide un soi de autoconversație, care poate fi utilă pentru a ne trimite linkuri, notițe, numere de telefon, imagini sau documente care pot fi apoi deschise și în modul multi-device pe computer sau tabletă.

Mai mult, există posibilitatea de a fixa conversația în partea de sus a listei sau crearea unei comenzi rapide pentru a apela imediat conversația, prin simpla apăsare prelungită pe previzualizare și alegerea „fixează” sau „creează o legătură directă”.

Anticipată în urmă cu câteva săptămâni pe versiunile beta, noutatea a apărut în versiunea 22.23.74 a aplicației pentru iPhone (iOs) și, de asemenea, în versiunea corespunzătoare 2.22.23.77 pentru Android.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost