Tragedie în lumea sportului! Fost fotbalist arădean, mort la doar 48 de ani, în urma unui stop cardio-respirator

Marius Misarăș, fost fotbalist arădean, a murit, luni, la doar 48 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa locală.

Potrivit sursei citate, Marius Misarăș a jucat la juniorii Bătrânei Doamne și apoi a îmbrăcat ca senior și tricoul echipei West Petrom Pecica. Datorită tehnicii sale foarte bine, încă de mic, Marius s-a ales și cu o poreclă pe care avea să o ducă cu el întreaga viață, „Zico”. Era asemănat de prietenii săi cu celebrul fost fotbalist brazilian.

„Zico” avea doar 48 de ani și în ultimii ani era proprietarul unei firme de transport internațional. A plecat fulgerător dintre noi, după ce în urmă cu două săptămâni suferise un stop cardio-respirator. A fost internat în spital, a trecut prin momente de cumpănă pe secția de ATI, dar apoi a fost externat și, deși părea că își revine, ieri, Marius a închis ochii pentru ultima dată după ce starea sa s-a agravat în ultimele 48 de ore. Apropiații lui „Zico” spun că acesta ar fi contractat o bacterie în timpul în care a fost internat la spital.

Dragostea lui Marius Misarăș pentru fotbal nu i s-a stins după ce a renunțat la activitatea de jucător. A fost un împătimit suporter al echipei UTA, echipă cu care practic a crescut, fiind foarte aproape de stadion, în cartierul 6 Vânători.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Tragedie în lumea sportului! Fost fotbalist arădean, mort la doar 48 de ani, în urma unui stop cardio-respirator”

Comentariile sunt închise.