VIDEO | Detalii explozive în cazul atacului cu ciocanul asupra lui Paul Pelosi, soțul lui Nancy Pelosi

Nancy Pelosi este președinta Camerei Reprezentanților din Congresul SUA din partea Partidului Democrat. Ea reprezintă un district electoral din California care include și San Francisco, acolo unde are și reședința și unde locuiește alături de soțul ei, Paul Pelosi.

Paul Pelosi are 82 de ani și în urmă cu o săptămână o știre ciudată exploda în mass media cum că acesta ar fi fost atacat în plină noapte, în jur de 2:30 AM, de un bărbat care ar fi forțat intrarea în locuința lor din San Francisco și l-ar fi lovit în cap cu un ciocan. Atacatorul are 42 de ani îl cheamă David DePape.

Conform informațiilor oficiale din dimineața imediat următoare atacului, David DePape ar fi căutat-o pe Nancy Pelosi, pe care ar fi vrut să o omoare, doar că aceasta era la Washington, în locuință fiind doar soțul ei, Paul Pelosi. Acesta a reușit cumva să se retragă într-o baie de unde a sunat la Poliție.  Când polițiștii au sosit la fața locului Paul Pelosi încă nu era rănit, iar David DePape era în interiorul locuinței doar în chiloți. Între cei doi s-ar fi creat o altercație în prezența polițiștilor, David DePape a luat un ciocan și l-a lovit în cap pe soțul lui Nancy Pelosi. Polițiștii l-au arestat pe David DePape, iar salvarea l-a luat la spital pe Paul Pelosi.

O chestie extrem de dubioasă care ridică o mulțime de semne de întrebare. Faptul că David DePape era doar în chiloți atunci când au sosit polițiștii și că între cei doi s-a creat o altercație te duce, mai degrabă, cu gândul la o neînțelegere între un bătrân de 82 cu tendințe homosexuale care a angajat o escortă pentru o aventură sexuală.

Doar că reprezentanții stângii imediat au sărit la atac susținând că incidentul în care a fost implicat Paul Pelosi a fost un atac asupra democrației din partea unui simpatizant al lui Donald Trump și că retorica lui Trump și a simpatizanților săi e periculoasă pentru democrație etc. Toată gama de acuzații la care ne-am obișnuit din partea stângii: extremism, violență, limbaj al urii etc.

Lucrurile încep să se clarifice. Conform surselor din Poliția locală, cel ce le-a deschis ușa a fost chiar Paul Pelosi. Acesta nu părea nici decum că ar fi în pericol, le-a zis polițiștilor că totul este OK, era chiar zâmbitor și i-a invitat pe aceștia în casă. Politiștii au intrat și l-au găsit pe David DePape în chiloți. Altercația dintre Paul Pelosi și David DePape, în care acesta din urmă l-a lovit cu ciocanul în cap pe cel dintâi, a avut loc de față cu polițiștii.

Postul de televiziune american NBC, în emisiunea de știri din dimineața zilei de vineri, 4 noiembrie, a avut un segment în care a prezentat toate aceste dezvăluiri, au promovat materialul ca exclusivitate atât pe site-ul lor, cât și pe Twitter. Doar că ulterior ceva s-a întâmplat și materialul însoțit de clipul video a fost șters atât de pe website-ul propriu, cât și de pe Twitter, pretextând că nu se ridică la standardele lor.

Oare urmează să mai aflăm zilele următoare? Că soțul președintei Camerei Reprezentanților din Congresul SUA are ceva slăbiciuni secrete pe care și le satisface în lipsa soției, ocupată cu distrugerea Americii la Washington?


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost