VIDEO | În statul american New Hampshire un concurs de frumusețe a fost câștigat de un transexual urât și obez

În poza de mai sus și video-ul de mai jos puteți vedea pe câștigătorul unui  concurs de frumusețe desfășurat în statul american New Hampshire. Pe lângă faptul că respectivul nu e femeie, mai e și urât. Există destui bărbați care se cred femei (femei trans) care măcar la suprafață arată a femei și care ar putea candida cu șanse reale de câștig la un concurs de frumusețe feminin. Dar nu e cazul concursului despre care vorbim aici.

Eu mă întreb cum e posibil ca o persoană normală să spună că individul de mai sus e mai frumos decât oricare dintre celelalte concurente pe care le vedeți în poză. Știu că frumusețea e subiectivă, dar nu e cazul aici. O femeie frumoasă, pentru că aici vorbim de un concurs de frumusețe, are în primul rând forme de femeie. Ori căștigătorul concursului din New Hampshire are formă de butoi, se vede foarte clar pe fața lui că e obez. Și cu toate acestea a fost declarat câștigătorul unui concurs de frumusețe feminin. Noapte minții!

Și apropo de chestia asta cu trans. Probabil că ați observat că se folosesc expresiile „femeie trans”, respectiv „bărbat trans”, unde femeia trans e de fapt un bărbat care se crede femeie, iar bărbatul trans e de fapt o femeie care se crede bărbat.

Acest lucru e o dovadă că nici măcar ei nu se consideră femei, respectiv bărbați. Pentru că atunci când cine pronunță cuvântul „femeie” e clar la ce se gândește, nu e nevoie să spună „femeie netrans” sau „femeie de sex feminin”, de exemplu. Spui cuvântul „femeie” sau te gândești la o femeie și toată lumea știe despre ce e vorba. Pe când la transexuali e nevoie să folosești expresia „femeie trans”, cea ce automat îți spune că respectivul nu e o femeie, ci un bărbat care se crede femeie. Același lucru e valabil și pentru „bărbatul trans”. QED.

Acum nu contestă nimeni că există asemenea indivizi. Ce contestă multă lume e îndoctrinarea și presiunile care se fac pentru ca populația să accepte asemenea aberații. Și uite la ce se ajunge, la câștigarea unui concurs de frumusețe feminin de un individ nu doar obez, dar și urât.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „VIDEO | În statul american New Hampshire un concurs de frumusețe a fost câștigat de un transexual urât și obez”

Comentariile sunt închise.