Raed Arafat, decorat de președintele Iohannis cu „Steaua României” în grad de „Cavaler”, de 1 decembrie

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a anunțat, pe Facebook, că a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis, cu ordinul „Steaua României” în grad de „Cavaler”.

„Am fost extrem de onorat și emoționat să primesc astăzi decorația „Steaua României” în grad de „Cavaler”, o distincție ce mi-a fost înmânată de Excelența Sa Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis.

Pentru mine, această decorație reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul țării noastre și dezvoltarea sistemului integrat de urgență, devenit deja un model recunoscut pe plan internațional.

Totodată, vreau să adresez mulțumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru încrederea acordată și pentru faptul ca m-a propus pentru această prestigioasă și onorantă decorație!”, a transmis, pe Facebook, Raed Arafat.

Sursa foto: Raed Arafat/Facebook

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Raed Arafat, decorat de președintele Iohannis cu „Steaua României” în grad de „Cavaler”, de 1 decembrie”

  1. Daca un cetatean roman cu o functie publica , cercetat in cateva dosar penale , pe cauze de coruptie si alte fapte de delapidare a banului public cat si european prin actiunea ” COVID ” ,fapte al cetateanului ” roman” Arafat fapte publice in mass-media , poate fii decorat pentru infractiunile sale , atunci la asemnea ministru , la asemenea Presedinte , asemenea tara , reprezentata de ziua nationala a Romaniei de catre ei , vorba lui nenea Iancu , ” Circul nu este circ , daca nu are si clovnii sai ” . Cu respect pentru ” domnul Cavaler in cauza ” si dai inainte ” tovarase ” , dar-vai , dar-vai .

Comentariile sunt închise.