CAMPIONUL David Popovici, îndemn în prima zi de facultate la Universitatea din București: Să facem lucruri bune în țară!

Multiplul campion mondial și european la înot, David Popovici, a participat, luni, la ceremonia de deschidere a noului an universitar, în calitate de student la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București.

Cu această ocazie, David Popovici a ținut un discurs în fața profesorilor și studenților prezenți la eveniment.

„Sunt o dovadă că societatea românească investește în tineri și că își dorește să-i vadă în țară. De asemenea, societatea își dorește să performăm și să facem lucruri bune în țară”, a spus David Popovici, la deschiderea anului universitar.

Universitatea din București a marcat prezența campionului David Popovici prin mai multe materiale, interviu în exclusivitate și articole despre campion, postate pe pagina de Facebook. Evenimentul a avut loc în Campusul Universității din București din Panduri.

David Popovici se numără printre cei șapte campioni sportivi și olimpici mondiali care s-au înscris la Universitatea din București și care vor beneficia de burse de excelență.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost