Cristian Terheș, reacție la atentatul din Belgia, în urma căruia au murit doi oameni: Acesta este rezultatul anilor de politici publice IRESPONSABILE, promovate de birocratii de la Bruxelles

Europarlamentarul Cristian Terheș a caracterizat atentatul de luni seară, din Belgia, în urma căruia au fost uciși doi oameni, ca fiind urmarea politicilor iresponsabile promovate de la Bruxelles în privința migrației.

Potrivit europarlamentarului român, „partidele care au susținut aceste politici iresponsabile trebuie expulzate prin vot din toate funcțiile publice”.

„Tocmai am fost notificați prin SMS de către Parlamentul European de faptul că există atac terorist la Bruxelles și ni se cere să fim vigilenți și să evităm să stăm pe străzile publice.

„Stați înăuntru sau intrați într-o clădire. Evitați călătoriile ce nu sunt necesare. Staff-ul [Parlamentului European] care e la Stadionul Heysel e obligat să urmeze indicațiile autorităților belgiene”, se spune în comunicare.

Majoritatea dintre noi suntem la Strasbourg, însă destui asistenți au rămas în Bruxelles, iar unii s-au dus în această seară la meciul de fotbal Suedia-Belgia, din preliminariile Euro-2024. Meciul a fost între timp suspendat. In urma atacului terorist, cel puțin doi suedezi au fost omorâți de un sustinator ISIS, care încă e cautat de poliție.

Acesta este rezultatul anilor de politici publice iresponsabile, promovate de birocratii de la Bruxelles, de a lasa granitele externe ale UE deschise, astfel incat sa poata veni ilegal in Europa oricine doreste. Vedeti ce e in Lampedusa acum, unde ajung zilnic mii de emigranti ilegali, care apoi pot merge peste tot in UE, pentru ca Italia e in Schengen.

Aceasta nebunie trebuie să înceteze, granițele să fie securizate, ordinea și siguranța restabilite pe străzi, iar emigranții ilegali ajunși în Europa deportați de îndată.

Nu in ultimul rând, partidele care au susținut aceste politici iresponsabile trebuie expulzate prin vot din toate funcțiile publice”, a scris, pe Facebook, Cristina Terheș.

Reamintim că, luni seară, doi cetăţeni suedezi au fost ucişi luni seară la Bruxelles într-un atac cu armă. Abdesalem Lassoued, bărbatul suspectat de uciderea a doi suedezi într-un atac comis luni seara la Bruxelles a fost găsit marți dimineață în cartierul Schaerbeek al capitalei belgiene, anunță Hotnews. Tunisianul a fost rănit grav într-un schimb de focuri cu poliția și a murit din cauza rănilor suferite.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost