Claudiu Târziu (AUR), avertisment puternic: Ne îndreptăm spre vaccinarea obligatorie? Florian Bodog (PSD): Nu trebuie tolerat să se spună lucruri negative despre vaccinare de la tribuna Senatului

Se îndreaptă România spre vaccinarea obligatorie, așa cum s-ar putea înțelege din Strategia națională de vaccinare, a fost una dintre întrebările adresate ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, marți, la „Ora Guvernului”, de către senatorul AUR, Claudiu Târziu.

Claudiu Târziu a menționat că, deși ministrul Sănătății neagă această variantă, experiența a confirmat că, de cele mai multe ori, temerile românilor au fost confirmate.

„Vrem să cunoaștem adevăratele planuri care se ascund în spatele Strategiei naționale de vaccinare, care a fost elaborată de Ministerul Sănătății și care îngrijorează pe toată lumea, întrucât din măsurile care transpar din această strategie se poate înțelege că Guvernul PSD-PNL pregătește terenul pentru vaccinarea obligatorie.

Noi am mai trecut printr-o tentativă de impunere a vaccinării tututor românilor, inclusiv cu seruri netestate, neverificate și ale căror efecte nu erau cunoscute și certificate, și nu vrem să ajungem din nou într-o astfel de postură.

Domnul ministru Rafila a dat tot felul de asigurări că ne temem degeaba. De prea multe ori ni s-a spus că ne temem degeaba și pe urmă ni s-au confirmat temerile. Vrem să preîntâmpinăm orice fel de abuz, orice fel de măsură luată împotriva poporului român, de către un Guvern care este pus să-i conducă destinele, nu să-l conducă la groapă”, a declarat, marți, de la tribuna Senatorului, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Florian Bodog, fost ministru al Sănătății: Nimeni în lume nu poate spune lucruri negative despre vaccinare!

Prezent la dezbaterea de marți, senatorul PSD Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, a ținut să sublinieze că „nu trebuie tolerat să se spună lucruri negative despre vaccinare de la tribuna Senatului”.

„Nu cred că cineva, astăzi, în lume poate să spună lucruri negative despre vaccinare şi nu ăsta este locul în care trebuie să tolerăm aşa ceva. Cred că, astăzi, când vorbim, Ministerul Sănătăţii îşi face treaba în ceea ce priveşte aplicarea Strategiei naţionale de vaccinare fără a aduce obligativitate”, a spus Florian Bodog în plenul Senatului, potrivit Agerpres.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a susținut că vaccinarea reprezintă un drept şi nu o obligaţie, și a negat că Strategia națională de vaccinare impune obligativitatea vaccinării.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a participat, marţi, la Senat, la „Ora Guvernului”, la solicitarea Grupului parlamentar al AUR, pentru a clarifica unele aspecte referitoare la Strategia de vaccinare a populaţiei.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Claudiu Târziu (AUR), avertisment puternic: Ne îndreptăm spre vaccinarea obligatorie? Florian Bodog (PSD): Nu trebuie tolerat să se spună lucruri negative despre vaccinare de la tribuna Senatului”

  1. Nimeni în lume nu poate spune lucruri negative despre vaccinare? Dar cu vaccinarea cu serul experimental din cauza caruia mor foarte multi oameni iar altii raman schiloditi pe viata stie Florian Bodog? Sau este complice la acest adevarat genocid?

Comentariile sunt închise.