Claudiu Târziu, avertisment puternic, la „International Crisis Summit”: Ideologia dominantă pe plan global se bazează pe FRICĂ pentru a instaura o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ

Frica este instrumentul prin care libertatea este restrânsă sau suprimată, iar noua ideologie dominantă pe plan global se bazează pe frică pentru a face o nouă ordine mondială, a avertizat, sâmbătă, Claudiu Târziu, în cadrul „International Crisis Summit”.

Claudiu Târziu a explicat că frica a fost folosită în perioada pandemiei, când oamenii au fost înspăimântați, astfel încât să accepte limitarea unor drepturi și sancțiuni.

„Sentimentul care a fost dominant în timpul pandemiei de covid a fost frica. Frica este instrumentul prin care libertatea este restrânsă sau lichidată. Noua ideologie dominantă pe plan global se folosește de frică pentru a construi o nouă ordine mondială.

Frica de boală, de sancțiuni și firca de moarte ne-au fost inoculate cu program în timpul pandemiei, pentru a ajuta cel mai mare experiment social de supunere la nivel planetar.

Ne-au înspăimîntat pentru a ne determina să facem ce au spus ei, adică:

  • să stăm în casă;
  • să purtăm mască;
  • să reducem contactele cu familia, prietenii și cunoscuții apropiați;
  • să permitem ca bătrânii noștri să fie izolați de noi și eventual supuși unor tratamente experimentale;
  • să nu ne mai ducem copiii la școală și să-i facem dependenți de mediul online;
  • să nu mai lucrăm;
  • să ne atingem cu cotul în loc de salut;
  • să acceptăm limitarea unor drepturi și libertăți;
  • să ne supunem injectării cu un ser care s-a dovedit a fi nu salvator, ci dăunător.

Au vrut să verifice astfel până unde pot întinde coarda, cât de mult pot obține de la noi prin instaurarea fricii”, a spus Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, în România, pentru că a existat partidul AUR, obligativitatea vaccinării nu a putut să fie impusă prin lege.

„Prin instaurarea acestei frici au urmărit până unde se poate întinde coarda, până unde rezistă oamenii.

Terorismul pe care l-au practicat cu program este abominabil și nu poate fi uitat sau iertat. Am depășit acel moment, însă, o nouă criză poate fi declanșată. Noi nu putem considera că suntem în afara oricărui pericol și trebuie să ne pregătim, pentru a avea forța de reacție și a da riposta cuvenită.

Este, întâi de toate, o luptă pentru drepturi și libertăți. Este o luptă și pentru sănătatea noastră. Este o luptă pentru apărarea normalității. Iată, deci, care e miza summitului nostru din aceste zile”, a subliniat Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Claudiu Târziu, avertisment puternic, la „International Crisis Summit”: Ideologia dominantă pe plan global se bazează pe FRICĂ pentru a instaura o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ”

  1. Corect , este folosita acum pe plan militar -politic -economic , in Gaza , in Ukraina si in Asia de Sud-Est , pe principiul justificarii ” actiunii democratice impotriva terorismului interanational ” aici de la caz difera actorii ” teroristii si contra-teroristi ” in Ukraina ( Rusia , China terorista, etc , etc ) in Gaza ( Palestina terorista, Iran, Turcia , etc, etc ) in Asia de Sud -Est ramane de vazut , in Kosovo ramane de vazut ( pana acum nu s-au defintivat partile teroriste si anti-teroriste ) dar este clar pentru orice ” cetatean turmentat ” vorba lui Caragiale , axa ” ANTI-TERORISTA ” este una singura ” ISRAEL -SUA ” marea democratie mondiala . Deci ” FRICA ” prin mass-media va fii tinuta in ” PRIZA ” MEREU CU MARII TERORISTII NUCLEARII ( de sorginte propagnadistica actuala ) adica : RUSIA , CHINA , IRAN , TURCIA , etc , etc si cu MARII LUPTATORI ” ANTI-TERORISTI ” SUA SI ISRAEL ” Pe limba ‘ prostului ” este ca la ” ECOLGIE ” EU POLUEZ . ” EU ” DEPOLUEZ , DAR BANII TOT ” EU ” II INCASEZ ” Victimele nevinovate ca si la ” OPERATIA COVID ” sunt simplii civili , ” cetateni votanti ” fara nici o vina , credulii in ” DOCTRINA POLITRUKULUI ” aflat la conducere nationala sau mondiala ” IN INTERESUL SAU PEROSNAL SI AL GRUPULUI SAU FINANCIAR ” care l-a adus la ” PUTERE SI DECIZIE „

Comentariile sunt închise.