UPDATE/ Incendiu devastator la pensiunea „Ferma Dacilor” din județul Prahova, unde erau cazați mai mulți turiști. Un copil şi un adult, găsiţi carbonizaţi, două persoane au suferit arsuri

ACTUALIZARE

În incinta clădirii afectate de incendiu se aflau 22 de persoane. Inițial, 8 au fost date dispărute. Ulterior, au fost găsite două persoane decedate, un adult și un copil.

Știrea inițială

Un puternic incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, la pensiunea Ferma Dacilor, din localitatea Tohani, din judeţul Prahova, anunță News.ro.

Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au declarat pentru News.ro că există date conform cărora opt persoane au dispărute în incendiu.

Conform acestora, nu există însă informaţii certe cu privire la numărul persoanelor care se aflau la etajul clădirii şi care nu s-au putut evacua, întrucât niciunul dintre reprezentanţii unităţii de cazare nu a putut da autorităţilor date privind numărul turiştilor cazaţi în pensiunea care arde complet.

O femeie de 48 de ani şi un adolescent de 16 ani primesc îngrijiri medicale în urma incendiului care a izbucnit la pensiunea Ferma Dacilor din Tohani. Imobilul, care a fost complet cuprins de flăcări, era construit din lemn, având parter şi etaj. Conform ISU, cele două persoane au  arsuri la nivelul feţei şi al membrelor superioare.

Prefectul judeţului Prahova, Virgiliu Nanu, a declarat pentru News.ro că „persoanele aflate la parter s-au evacuat, dar nu se ştie nimic despre persoanele cazate la etajul superior” al pensiunii.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost