Ceas decisiv pentru România! Coaliția PSD-PNL decide comasarea alegerilor, cu acord tacit de la Bruxelles. Claudiu Târziu (AUR): Ne vom opune cu toate puterile

Miercuri, 31 ianuarie, este o zi decisivă pentru România, PSD și PNL anunțând ședințe privind comasarea alegerilor din acest an.

La ora transmiterii acestei știri, AUR protestează la reuniunea grupurilor parlamentare PSD față de comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale.

„În acest moment, protestăm la reuniunea grupurilor parlamentare PSD împotriva încercării guvernului Ciolacu de a comasa alegerile locale cu cele europarlamentare, încălcînd Constituția și lezînd grav democrația. Este un ceas extrem de primejdios pentru România. Se merge pe drumul dictaturii. Ne vom opune cu toate puterile”, a transmis, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Pe de altă parte, surse politice au declarat pentru HotNews că alegerile locale vor fi comasate cu cele europarlamentare și că decizia formală se va lua în ședințele PSD și PNL programate miercuri, 31 ianuarie. Decizia ar fi fost convenită și cu președintele Klaus Iohannis.

„Mizăm pe primari că vor mobiliza electoratul tradițional și vor ridica șansele pentru a obține cât mai multe mandate în Parlamentul European. Ascensiunea partidelor extremiste la nivel european ne-a dat girul oficialilor de la Bruxelles pentru a comasa cele două tipuri de alegeri”, susțin sursele HotNews.ro.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost