Claudiu Târziu, reacție la proteste: Din pricina lipsei de viziune economică în INTERES NAȚIONAL, suferă producătorul agricol român, transportatorul român, de fapt, fiecare cetățean al acestei țări devastate de incompetența și jaful ultimelor trei decenii

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, critică în termeni foarte duri modul în care Guvernul Ciolacu a reacționat până acum la protestele din transporturi și agricultură.

„Săptămâna trecută, din prima zi a revoltei transportatorilor și agricultorilor, i-am avertizat pe prim-ministrul Marcel Ciolacu și pe ceilalți responsabili din structurile executive despre potențialul de creștere al protestelor dacă puterea se va dovedi surdă şi oarbă la semnalele de alarmă din stradă. Azi, în a șasea zi de proteste pașnice –  subliniez: pașnice! – niște milițieni răspund comenzilor ticăloase ale politicienilor puterii și deschid pe bandă rulantă dosare penale <<pentru instigare publică>>. Iar asta, în absența unei reacții normale, de bun simț, din partea Guvernului și, mai ales, în absența soluțiilor realiste care să fi rezultat în urma unor negocieri cu demonstranții”, a spus liderul AUR, potrivit unui comunicat transmis pe adresa redacției.

Potrivit acestuia, prin faptul că a fost realmente surprinsă de anvergura protestelor, dar și prin improvizația buimacă din ultimele zile, coaliția PSD-PNL-UDMR probează, cu asupra de măsură, nu numai incapacitatea de administrare a țării, ci și o lipsă sinucigașă a firescului instinct de conservare politică.

„Asta ar trebui să ne bucure pe noi, cei de la AUR,  singura opoziție reală din România. Însă nu ne bucurăm și nici nu ne dorim să capitalizăm din asta. Nu decontul electoral catastrofal al actualei puteri ne interesează, ci ne privește și ne responsabilizează adevărul trist că, din pricina lipsei de viziune economică în interes național, suferă, iată, producătorul agricol român, transportatorul român, de fapt, până la urmă, fiecare cetățean al acestei țări devastate de incompetența și jaful ultimelor mai bine de trei decenii”, a adăugat Claudiu Târziu.

Așa cum am spus-o, răspicat, din primul moment, partidul AUR nu s-a implicat în organizarea demonstrațiilor din transporturi și agricultură, însă considerăm că majoritatea revendicărilor celor ieșiți în stradă sunt juste și reclamă soluții urgente și inteligente, în beneficiul economiei naționale și al fiecărui român”,a conchis liderul grupului din Senat al Alianței pentru Unirea Românilor.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost