Mașinile electrice, paralizate de gerul din America. Proprietar Tesla: Avem o grămadă de roboți morți aici!

De vreo trei zile gerul a pus stăpânire pe America. Nu doar că mașinile electrice și-au dat duhul, dar nici măcar stațiile de încărcare rapidă ale Tesla nu mai funcționează, notează yahoo.news.

„Nimic. Zero electricitate. Bateria e tot la zero la sută”, a spus Tyler Beard, care încearcă încă de duminică după-amiază să-și reîncarce mașina Tesla la o stație Tesla de încărcare rapidă din Oak Brook.

„Și asta este a doua încercare după ce ieri am pierdut trei ore aici.” Beard s-a numărat printre zecile de proprietari de Tesla care încercau cu disperare să-și alimenteze mașinile la stația de supraîncărcare Tesla din Oak Brook.

A fost o scenă cu cozi lungi și mașini abandonate similară cu scenele de la zeci de alte stații de încărcare din zona Chicago.

„Este o nebunie. Este un dezastru. Serios”, a declarat proprietarul Tesla, Chalis Mizelle. Mizelle a fost forțată să-și abandoneze mașina și să împrumute o mașină de la un prieten. Un alt proprietar de Tesla a rezumat situația succint: „Avem o grămadă de roboți morți aici.”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Mașinile electrice, paralizate de gerul din America. Proprietar Tesla: Avem o grămadă de roboți morți aici!”

Comentariile sunt închise.