Mașinile electrice, paralizate de gerul din America. Proprietar Tesla: Avem o grămadă de roboți morți aici!

De vreo trei zile gerul a pus stăpânire pe America. Nu doar că mașinile electrice și-au dat duhul, dar nici măcar stațiile de încărcare rapidă ale Tesla nu mai funcționează, notează yahoo.news.

„Nimic. Zero electricitate. Bateria e tot la zero la sută”, a spus Tyler Beard, care încearcă încă de duminică după-amiază să-și reîncarce mașina Tesla la o stație Tesla de încărcare rapidă din Oak Brook.

„Și asta este a doua încercare după ce ieri am pierdut trei ore aici.” Beard s-a numărat printre zecile de proprietari de Tesla care încercau cu disperare să-și alimenteze mașinile la stația de supraîncărcare Tesla din Oak Brook.

A fost o scenă cu cozi lungi și mașini abandonate similară cu scenele de la zeci de alte stații de încărcare din zona Chicago.

„Este o nebunie. Este un dezastru. Serios”, a declarat proprietarul Tesla, Chalis Mizelle. Mizelle a fost forțată să-și abandoneze mașina și să împrumute o mașină de la un prieten. Un alt proprietar de Tesla a rezumat situația succint: „Avem o grămadă de roboți morți aici.”

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Mașinile electrice, paralizate de gerul din America. Proprietar Tesla: Avem o grămadă de roboți morți aici!”

Comentariile sunt închise.