Tragedie în Aiud. Un agent din trupele SASS a murit subit la doar 31 de ani. „Dimineață am dat mâna, acum nu mai este!”

Dreghici Alexandru Cristian, un tânăr în vârstă de 31 de ani care era angajat la Penitenciarul Aiud, a murit subit luni, 8 ianuarie, anunță Ziarul Unirea.

Potrivit sursei citate, tânărului i s-a făcut rău la ieșirea din penitenciar și a căzut în fața instituției. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital unde a decedat.

Dreghici Alexandru Cristian era agent operativ la SASS (Structura Asociată pentru Măsuri de Securitate Specială) din cadrul penitenciarului din județul Alba.

Colegii tânărului au fost șocați la aflarea veștii.

„Sunt în stare de șoc! De câteva ore, de când am aflat vestea aceasta groaznică, nu îmi pot reveni!

Unul dintre tinerii mei colegi, un tânăr care a crescut sub ochii mei, un tânăr pe care l-am îndrumat și sfătuit, alături de care am participat la zeci de misiuni, împreună cu care am mâncat la aceeași masă ani de zile, unul dintre copiii mei, a plecat la ceruri!

Azi dimineață, la ora 7:30, când am ieșit din serviciu, a fost ultimul coleg cu care am dat mâna. Acum, nu mai este!

Doamne, cât de crudă poate fi viața, uneori! Rămas bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace! Penitenciarul Aiud și SASS au pierdut un om de valoare. Noi, cei care am muncit alături de tine, am pierdut un prieten și un camarad de nădejde”, a scris, pe Facebook, Ioan Lucian Docea.

Un mesaj de condoleanțe a fost transmis și de Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar.

„Dragi colegi, vă anunţ cu mare tristeţe şi durere în suflet despre trecerea la cele veșnice, la o vârstă prea tânără, a colegului nostru, Dreghici Alexandru Cristian, care activa în cadrul grupei SASS, din cadrul Penitenciarul Aiud.

Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea familiei, rudelor și apropiaților. Noi, colegii lui, împărtășim această mare pierdere, durere și urăm multă putere familiei întru depășirea acestei mari tristeți!

Ne-a părăsit un om de mare caracter, un om de mare valoare.Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea și înţelepciunea. Un specialist priceput și un om cu o conduită ireproșabilă.

Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis, pe Facebook, Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost