Tragedie în voleiul românesc! Paul Cămui, fost jucător și antrenor la CSM Constanța, a murit la doar 27 de ani

Paul Cămui, fost jucător și antrenor la CSM Constanța, a murit la doar 27 de ani, potrivit unui anunț făcut, duminică, pe Facebook, de CSM Constanța Volei.

„Lumea voleiului și a celor de la CSM Constanța este mai săracă de astăzi! Am rămas fără Paul Cămui, jucător și apoi antrenor la clubul nostru, de care ne leagă cele mai frumoase amintiri cu care am început drumul numit CSM Constanța în sportul de performanță.

Paul a făcut parte din echipa Constanței care a promovat în Divizia A1 Masculin ca mai apoi să evolueze pentru noi la primul sezon în Divizia A1. Dragostea sa pentru volei nu se termina la fluierul arbitrului, el alegând calea antrenoratului, la CSM Constanța, unde avea sub îndrumare primii pași ai viitorilor campioni ai Constanței, la mini volei.

Suntem alături de toți cei care îi vor simți pierderea, lipsa sa, zâmbetul său și preluările de pe terenul de volei. Ne vei lipsi, Paul! Condoleanțe familiei!”, a transmis, pe Facebook, CSM Constanța Volei.

Mesaj de condoleanțe a transmis și Farul Constanța și Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, acolo unde tatăl lui Paul Cămui, fost jucător de fotbal, este director tehnic.

„Academia Gheorghe Hagi și Farul Constanța sunt alături de directorul tehnic Cristian Cămui la trecerea în neființă a fiului său, Paul, plecat dintre noi la o vârstă foarte fragedă. Dumnezeu să ofere multă putere familiei în aceste aceste momente foarte dificile. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris, pe Facebook, Farul Constanța.

Cauza decesului tânărului sportiv  nu a fost făcută publică.

Dumnezeu să-l odihnească!

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost