Obligativitatea vaccinării, reintrodusă în zeci de universități americane

Universitatea Harvard, alături de alte 69 de universități americane, au reintrodus obligația ca studenții să fie vaccinați anti COVID-19 pentru a se putea înregistra pentru semestrul următor.

„Universitatea Harvard cere tuturor studenților care vor fi în campus să aibă o anumită protecție împotriva COVID-19 prin vaccinare. Acest lucru poate fi prin seria primară inițială de vaccinare COVID-19 sau unul dintre cele mai recente rapeluri COVID-19”, se arată într-un document postat de școală pe website-ul propriu.

Dr. Mary Talley Bowden, medic în Texas și fondatoare a Coaliției pentru Libertatea Sănătății, a declarat pentru The Epoch Times că vaccinul COVID-19 este ineficient și că obligativitatea procedurilor medicale încalcă drepturile constituționale ale studentului.

„Sunt profund îngrijorată de faptul că o universitate considerată cândva cea mai bună din țară a adoptat o politică care ignoră complet datele care arată că vaccinurile anti COVID nu împiedică transmiterea”, a spus dr. Bowden. „Mai mult, obligativitatea vaccinării anti COVID încalcă drepturile omului și discriminează studenții prin stabilirea unor reguli care se aplică numai acestora, dar nu întregului campus.”

În timp ce studenții sunt obligați să fie vaccinați, nu același lucru este valabil pentru membrii facultății sau personalul școlii, acestora fiindu-le doar recomandat să se vaccineze, potrivit Harvard University Health Services.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Obligativitatea vaccinării, reintrodusă în zeci de universități americane”

Comentariile sunt închise.