„Acum ori niciodată!” Număr record de spectatori, în Transilvania, la proiecția unui film de propagandă maghiară despre Revoluția de la 1848

Filmul unguresc „Acum ori niciodată” despre Revoluția de la 1848 a înregistrat un număr record de spectatori în Transilvania, peste 11.000 de persoane vizionând filmul în doar 3 zile, anunță agenția de presă MTI.

Potrivit datelor transmise de companiile Taylor Projects şi A Vándormozi, distribuitorii peliculei în România, filmul a obţinut un clasament ridicat în cinematografele din Transilvania în comparaţie cu alte filme. Astfel, „Acum ori niciodată!” a ocupat locul al doilea în clasamentul filmelor lansate vinerea trecută, cu 11 000 de spectatori. De asemenea, „Acum ori niciodată!” se află pe podium în clasamentul tuturor filmelor difuzate în cinematografele din România, devenind al treilea cel mai vizionat film în weekendul de premieră.

Începând cu data de 15 martie, „Acum ori niciodată!” este proiectat în mai multe oraşe din Transilvania. Distribuitorii au proiectat filmul şi în localităţi din Transilvania unde nu există cinematografe, notează sursa citată.

Filmul istoric maghiar de aventură, a cărui acţiune se petrece în data de 15 martie 1848, îi are în rolurile principale pe Nándor Berettyán (Petőfi Sándor) şi pe Sára Mosolygó (Szendrey Júlia), alături de care roluri importante le-au revenit lui Balázs Koltai-Nagy (Jókai Mór) şi Tibor Fehér (Vasvári Pál).

***

Ce nu menționează agenția ungară de presă este faptul că rezoluția Revoluției de la 1848 prevedea, printre altele, unirea Transilvaniei cu Ungaria.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „„Acum ori niciodată!” Număr record de spectatori, în Transilvania, la proiecția unui film de propagandă maghiară despre Revoluția de la 1848”

  1. Puteau sa fie si ” 10 MILIOANE ” , daca au fost ” platiti ” sa mearga la vizionare ” REALITATEA ESTE BANUL MOMENTULUI SI NU ” ADEVARUL ” cine plateste , ARE SI ” IDEOLOGIA ” SI ” SPECTALOLUL ” SI ” MANIPULAREA ” Asa este de vreo 2000 mii si ceva de ani , de pe vremea „IMPERIULUI ROMAN ” prin asa zisa ” zicere ” DA-I CIRC SI PAINE ” , nu inventam noi acum ” ROATA ” , doar ii punem spite dupa ” situatia momantului ” dar se pare ca acum este mai mult CIRC si mai putina PAINE , dar fiecaruia dupa ” MINTEA SI CREDINTA SA „

Comentariile sunt închise.