„Identitatea națională-temeiuri, primejdii, perspective”. Conferință eveniment, joi, la Târgu Mureș

Joi, 21 martie, la Târgu Mureș, va avea loc conferința „Identitatea națională- temeiuri, primejdii, perspective”.

Conferința este organizată de Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu”.

„Mâine (joi-n.red), 21 martie, începând cu ora 17.00, voi avea bucuria să susțin, la Tg. Mureș, o conferință cu tema „Identitatea națională – temeiuri, primejdii, perspective”, alături de prof. univ. dr. Radu Baltasiu, dr. Sorin Lavric și Eugen Popescu.

Evenimentul este organizat sub egida Institutului de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu”, a anunțat, pe Facebook, Claudiu Târziu, președintele Institutului de Studii Politice Conservatoare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „„Identitatea națională-temeiuri, primejdii, perspective”. Conferință eveniment, joi, la Târgu Mureș”

  1. Apoi , daca ne gandim , bine , ca ” opincari ” , adica aceia care ” robotesc ” , dar nu conduc si sunt ” condusi ” , ca ” cetateanul turmantat ” al lui Caragiale , ne intrebam ca ” prostii ” , Oare unde este identitatea nationala ” DACA IN ANII 50 , faceam baze pentru rusi ” , iar in anii 2024 , ” facem baze pentru americani ” la Constanta .Atunci in anii 50 , RUSII NE APARAU DE ” IMPERIALISTUL AMERICAN ” , acum ” AMERICANII NE APARA DE IMPERIALISTUL RUS ” Dar intre cei doi ASA ZISI ” IMPERIALISTI ” – IN AFACERILE SI INTERESUL POLITIC AL LOR AU FOST MEREU IMPREUNA SI VOR RAMNE IN CONTINUARE ” Ca la asa zisa ” DEPOLUARE ECOLOGICA ” adica ” EU POLUEZ , TU DEPOLUEZI ” dar ” BANII RAMANI LA AMANDOI ” . Oare cand ne vom trezi din acest ” SOMN AL PROSTIEI” ? Vorba imnului national al lui MURESANU acum 150 SI CEVA DE ANI ” DESTEAPTATE ROMANE – DIN SOMNUL TAU DE MOARTE ” dar se vede ca si atunci si nici acum ” NU NE DESTAPTAM NICIODATA ” fiindca ” banul momentului ” este mai ” IMPORTANT DECAT – SIGURANTA VIITORULUI ( sa vorbim FINANCIAR -CAPITALIST -DEMOCRATIC ) dar , sa vorbim si ” CRESTINESTE ” -OARE ” BANUL( INTERESUL FINANCIAR AL ALTORA ACUM CA SI IN TRECUT AL PREZENTULUI” ESTE MAI IMPORTANT DECAT EXISTENTA NOASTRA NATIONALA PRIN CEEA CE NE APARTINE . ADICA : trecutul , prezentul si viitorul . ?Ca intr-o familie adica ” agoniseala , mosilor stra-mosilor tai , o arunci , pe ” POFTA TA DE MOMENT ” sau te lupti sa o pastrezi si sa o duci mai departe ? dar fiecare dupa ” POFTA SI CREDINTA SA ” si in familie si ca popor , fiindca totusi familia este ” celula societatii „IAR ” PUPORUL ESTE FAMILIA ” , cum a spus in adevarul sau tocmai ” STALPUL NEO-MARXIMULUI ” adica MARX.
    Precizare : urmeaza sa alegem ” democratic ” in acest an , urmeaza sa decidem pentru prezent si viitorul nostru ( pentru trecut nimeni nu il baga in seama decat proganda politruka in interesul ei ) , urmeaza vorba crestienasca , adica ” Nici Dzeu nu se implica in alegerea ta ” cu corolar matematic ” DAR DACA AI ALES ASTA AI CULES ” si nu reprosa la nimeni dar unde este ” CREDINTA ” ta si fapta ta in credinta adevarata , nu in ” CREDINTA BANULUI MOMENTULUI ? „

Comentariile sunt închise.