Cărțile de identitate fără date biometrice, desființate; familia formată din persoane de același sex, legalizată. Claudiu Târziu, avertisment puternic: Ne îndreptăm spre controlul total asupra persoanei!

Ne îndreptăm rapid spre o epocă a controlului total asupra persoanei, a avertizat, luni, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, menționând că luni a fost votată o lege prin care se desființează cărțile de identitate fără date biometrice.

„Se strânge șurubul! Azi, în Senat, s-a votat o lege prin care se desființează cărțile de identitate fără date biometrice. Doar AUR s-a opus.

Mulți români au optat, cu ani în urmă, pentru pașapoartele simple, neelectronice, din motive de conștiință, religioase sau care țin de propria libertate. În curând, nu vor mai avea dreptul de a alege.

Ne îndreptăm rapid spre o epocă a controlului total asupra persoanei.

Tot astăzi, Ministerul Familiei a anunțat că intenționează să propună o lege prin care să fie recunoscută și „familia formată din persoane de același sex”.

La aceste inițiative se va relua curând, fără îndoială, aceea de eliminare a plăților în numerar.

Iată de ce este nevoie să facem ÎN ACEST AN un referendum prin care să ne apărăm familia și libertatea.

Dacă mai ezităm, din pricina diferitelor frici, vom păți precum grecii”, a transmis, luni, pe Facebook, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost