Claudiu Târziu (AUR), despre importanța alegerilor europarlamentare: UE este tot mai mult un suprastat totalitar, în care nu mai ai voie să spui ce gândești. Europarlamentarii CONSERVATORI pot schimba politicile CE. Peste 4-5 ani nu o să mai avem nimic de salvat

Uniunea Europeană (UE) este tot mai mult un suprastat totalitar, care nu permite guvernelor naționale să acționeze direct și să se opună unor dictate ideologice, însă această stare se poate schimba dacă, în urma alegerilor europarlamentare din acest an, la Bruxelles vor ajunge cât mai mulți europarlamentari conservatori, a declarat, vineri, la Vaslui, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare.

„Anul acesta este un an de cotitură. Nu suntem fataliști și nu dorim să speriem lumea. Așa cum evoluează lucrurile, s-ar putea ca dacă schimbarea adevărată întârzie- și la meridian românesc și în privința UE- peste încă 4-5 ani să nu mai avem nimic de salvat.

Ce ne-am dorit noi de la UE, când am acceptat să aderăm la UE?

Ne-am dorit să fim parte dintr-o alianță de state suverane, care și-au propus să creeze în Europa un spatiu de prosperitate și pace.

Ce este astăzi UE?

Este tot mai mult un suprastat, care centralizează deciziile importante, pe domeniile vitale ale oricărui stat, care lipsește guvernele naționale de posibilitatea de a acționa direct și de a se opune unor dictate ideologice în domeniul Educatiei, al Sănătății, al Apărării, al politicii Externe, al Economiei.

Aceste domenii ne afectează pe toți. Este important ca ai noștri copii să crească drept, fără influențe negative din punct de vedere ideologic, care să le deformeze mentalitatea și viitorul, care să le prezinte anormalitatea drept normală și invers, care să le transmită de la vârste foarte fragede o cultură a morții, pornografică, o cultură menită să facă din continentul nostru o lume pierdută.

Dacă ne vom pierde reperele, se va pierde și civilizația noastră!

Astăzi, UE este tot mai mult un soi de URSS, un suprastat totalitar, în care nu mai ai voie să spui ce gândești, nu ai voie să te opui unor măsuri care sunt împotriva interesului tău personal sau comunitar”, a spus Claudiu Târziu.

Liderul AUR a avertizat că orice persoană o să fie ușor de controlat, dar și de anulat social, când se va implementa identitatea digitată, care deține toate informațiile despre noi.

„Cine are controlul asupra acestui sistem, poate să-ți schimbe trecutul, să-ți influențeze prezentul sau să-ți anuleze viitorul”, a avertizat Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, în prezent, parlamentele naționale nu rispostează, sunt obedinte centrului de putere de la Bruxelles, însă acest lucru se poate schimba după alegerile europarlamentare din acest an.

„Parlamentarii europeni, dacă în majoritatea lor sunt conservatori și dacă se bazează pe guverne conservatoare în statele lor, pot determina schimbarea CE și a politicii CE, pot îndrepta lucrurile pe ultima sută de metri.

Ne putem întoarce la bazele sănătoase pe care a fost constituită UE, nu trebuie să ieșim din ea. Putem salva și națiunile, cu suveranitatea lor și cu o guvernarea care sa aibă dreptul să guverneze, nu doar să aplice ce i se dă în plic de la Bruxelles”, a explicat Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Claudiu Târziu (AUR), despre importanța alegerilor europarlamentare: UE este tot mai mult un suprastat totalitar, în care nu mai ai voie să spui ce gândești. Europarlamentarii CONSERVATORI pot schimba politicile CE. Peste 4-5 ani nu o să mai avem nimic de salvat”

  1. Nu înteleg cum cineva care a facut din politica o cariera profesionala poate spune ca atunci cînd România a aderat la UE ” Ne-am dorit să fim parte dintr-o alianță de state suverane „. Orice politician cu oarecare importanta trebuie ca stia despre ce e vorba si ce se pregateste prin crearea UE , derivata din Piata Comuna Europeana.
    Orice politician cu oarecare importanta avea cunostinta de organizatia Pan Europa , stia cu siguranta pentru ce milita si ce promova aceasta , caci acest lucru facea parte din cultura sa politica . Poporul a fost mintit, caci într-o organizatie suprastatala NU este loc pentru SUVERANITATE , si asta o stie dl. Târziu foarte bine . Este vorba despre Înglobarea Statelor si Natiunilor, cu disparitia sentimentului si a identitatii nationale, care oricum de abia mai pâlpâie pe ici pe colo.
    Indiferent de culoarea politica, indiferent de promisiunile electorale propagandistice, rezultatul nu poate fi decât unul la Bruxelles, deoarece partidele politice NU SUNT ORGANIZATII AUTONOME , ci dependente de cei ce le subventioneaza precum si de cei ce le permit existenta din punct de vedere ideologic. Iar reprezentantii partidelor la Bruxelles nu îsi pot impune punctele de vedere ( nici personale, nici ale partidului ) pentru a câstiga în fata colosului globalist.
    Nu ar face decât sa-si semneze condamnarea la moarte politica.

  2. Majoritatea cetatenilor europeni (in mod cert in cazul romanilor!) nu au habar care sunt adevaratele intentii ale UE! Multi inca isi mai inchipuie ca UE este un fel de piata comuna care in plus face acte de caritate pentru tarile mai sarace. Nimic mai fals! UE este un imperiu, condus de o elita nedemocratica care dispretuieste total cetatenii pe care pretinde ca ii “reprezinta”.

Comentariile sunt închise.