Lecție de viață de la o biruitoare. Petra Pintelei: Contează ceea ce simți și încrederea în Dumnezeu!

În doar câteva zile, un podcast realizat cu Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare, a adunat zeci de mii de vizualizări.

„Ea este Petra Pintelei, o femeie care, deși trăiește în întuneric și vede doar 5% din lumea înconjurătoare,strălucește cu fiecare pas pe care îl face în viață iar sufletul ei luminează ca o stea în întunericul nopții. Petra nu doar că cunoaște șase limbi, ci le trăiește și le simte în profunzime, împletindu-le cu pasiune și dăruire în fiecare aspect al vieții sale.

Haideți să ne lăsăm purtați de forța ei, de povestea ei fascinantă, și să explorăm împreună lumile pe care le-a creat în mintea sa strălucitoare. Așadar, pregătiți-vă să fiți captivați, pentru că emisiunea noastră va deschide porți către noi orizonturi și ne va încărca inimile cu emoție și admirație!”, au spus realizatorii podcastului, frați gemeni care se recomandă Graurii.

În interviul care durează mai bine de o oră și jumătate, tânara oferă o adevărată lecție de viață despre învingerea greutăților, bucuria de a trăi și despre încrederea în Dumnezeu.

„Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că mi-a dat mult mai mult decât spune lumea poate că mi-a luat. Mi-a dat în primul rând o misiune și iată că și acum ea se împlinește, mi-a dat să pot să-i încurajez pe alții, cu și fără dizabilități, mi-a dat independență, mi-a dat curaj, mi-a dat o voce pe care pot să o folosesc și cu care pot să deschid uși și drumuri și pentru alții. Cum să spun „Doamne, de ce mi-ai luat” ceva sau cum să mă supăr eu pe Dumnezeu, când El știe cel mai bine ce a vrut să facă cu mine pe lumea asta. Îi mulțumesc în fiecare zi pentru tot ceea ce mi-a dat!”, spune Petra Pintelei.

„Dragilor, dacă încă mai suntem aici, mai avem puțină treabă. Avem nevoie unii de alții. Nu abandonați faptul că aveți încă ceva de spus, de făcut. Trebuie să trăiți pentru ceva”, este mesajul Petrei Pintelei pentru oamenii care nu-și mai găsesc motivația ca să trăiască.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost