UNICEF: Peste 13.000 de copii au fost ucişi de când a început ofensiva israeliană în Gaza

UNICEF estimează că peste 13.000 de copii au fost ucişi în ofensiva israeliană din Fâşia Gaza, iar mulţi alţii suferă de malnutriţie şi nu mai au nici măcar energia de a plânge, relatează agenția Reuters, citată de News.ro.

„Alte mii de persoane au fost rănite sau nici măcar nu ştim unde se află. Oamenii ar putea fi sub dărâmături (…) Nu am văzut această rată a mortalităţii în rândul copiilor în aproape niciun alt conflict din lume”, a declarat duminică directorul executiv al UNICEF, Catherine Russell, în cadrul emisiunii „Face the Nation” de la CBS.

„Am fost în secţii de pediatrie cu copii care suferă de anemie severă legată de malnutriţie, iar întreaga secţie este absolut calmă. Pentru că acei copii, acei bebeluşi (…) nici măcar nu mai au energia de a plânge”, a adăugat ea.

Israelul a lansat o vastă ofensivă militară terestră şi aeriană în Fâşia Gaza după atacul palestinian al Hamas pe teritoriul său la 7 octombrie, soldat cu aproape 1.200 de morţi.

Pe același subiect:

UNICEF: UN COPIL MOARE LA FIECARE 10 MINUTE în Fâșia Gaza, din cauza bombardamentelor israeliene

Statistica neagră. Salvați Copiii: În trei săptămâni, în Gaza au fost uciși peste 3.200 de copii, mai mulți decât în toate zonele de conflict în ultimii 4 ani


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „UNICEF: Peste 13.000 de copii au fost ucişi de când a început ofensiva israeliană în Gaza”

  1. Decimarea minorilor are un scop dublu : în primul rând cel de sacrificiu ritual , iar în al doilea, cel al depopulării.
    Căci copiii de astăzi sunt părinții de mâine, și deci ei trebuie împiedicați cu orice preț de a-și îndeplini menirea biologică.
    Iar sacrificiile rituale implică nu doar asasinate, ci și torturi, de tot felul, dintre care lipsirea de hrană ocupă unul din locurile principale.
    Acest ” război ” are – după părerea mea – aspectul unui abuz ritual din ce în ce mai mult , știut fiind faptul că statul Israel a fost creat de înalta francmasonerie a supralojilor ( Rotschild, Balfour, membri ai Mesei Rotunde – Round Table – precum și de alte societăți secrete cu preocupări oculte ). Uciderea sacrificială face parte din omagiul pe care aceste ” Elite ” îl aduc zeilor tenebrelor pe care îi adoră și în numele cărora fac toate crimele la care asistăm de secole.
    Prin interpuși, desigur, niciodată direct, curajul fiind o caracteristică ce le lipsește cu desăvârșire la nivel individual .

Comentariile sunt închise.