Dan Tanasă (AUR): Curentul globalist atacă violent valorile tradiționale. Avem obligația să protejăm familia și inocența copiilor noștri

Avem obligația să protejăm familia și inocența copiilor noștri, în contextul în care valorile tradiționale sunt atacate violent de curentul globalist, iar căsătoriile homosexuale au ajuns să fie legiferate în mai multe state europene, a declarat deputatul Dan Tanasă (AUR).

„Curentul globalist, reprezentat în România de PSD, PNL, USR și UDMR, atacă violent valorile tradiționale și familia.

Căsătoriile homosexuale au ajuns să fie legiferate în mai multe state europene. De curând și Grecia, o țară majoritar ortodoxă, a ajuns să treacă prin Parlament, o lege care să permită căsătoriile homosexuale.

AUR susține normalitatea și ne-am poziționat ferm împotriva batjocoririi instituției căsătoriei. AUR este singura forță politică care susține introducerea în Constituție a căsătoriei dintre un bărbat și o femeie.

Toate celelalte partide susțin că doi bărbați formează o familie.

Instituția căsătoriei este călcată în picioare de politicieni mărunți, pentru care familia nu mai reprezintă nimic.

Propaganda abjectă în favoarea căsătoriilor homosexuale vine la pachet cu ideologia LGBT, promovată cu agresivitate în școli. În multe state din Europa, copiii minori sunt învățați la școală despre masturbare și despre avort, și li se spune că pot să-și aleagă genul, că pot să fie azi băieți, mâine fete.

Avem obligația să protejăm familia și inocența copiilor noștri. Să spunem nu ferm anormalității!

Este momentul ca la conducerea României să avem lideri care apără familia, care apără normalitatea”, a transmis deputatul Dan Tanasă (AUR), candidat la alegerile europarlamentare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost