Guvernul alocă 750.000 de lei pentru organizarea unui eveniment cu sute de invitați, care să marcheze 20 de ani de la aderarea României la NATO

În plină cursă a președintelui Iohannis pentru șefia NATO, România marchează 20 de ani de la aderarea la Alianță printr-un eveniment în București, notează Hotnews.

Astfel,  România va organiza miercuri, 10 aprilie, în București, un eveniment pentru a marca 20 ani de la aderarea la NATO. La eveniment sunt așteptați 300 de participanți, din care 80 invitați străini, printre care Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO și miniștrii și șefii Apărării din țările membre ale Alianței. Guvernul a aprobat joi lista de cheltuieli pentru acest eveniment.

Evenimentul va fi organizat la Palatul Cercului Militar Național din Bucureşti, iar pentru cheltuielile necesare Guvernul a aprobat joi suma de 750.000 de lei, bani care vor veni din bugetul Ministerului Apărării (MApN).


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Guvernul alocă 750.000 de lei pentru organizarea unui eveniment cu sute de invitați, care să marcheze 20 de ani de la aderarea României la NATO”

  1. Țara noastră a aderat la NATO nu din convingere, ci din necesitate. Aceea de a nu fi spulberată de pe fața pămîntului. Vezi Iraq și restul .
    Diferenta dintre cele două forme de adeziune este enormă.

    Nu văd deci nici un motiv de sărbătorire, doar dacă suferim în masă de sindromul Stockholm cumva.

Comentariile sunt închise.