„Medicii în Rezistență și în temnițele comuniste”. Eveniment memorial la Alba Iulia

Duminică, 7 aprilie 2024, în Alba Iulia, va avea loc evenimentul memorial „Medicii în Rezistență și în temnițele comuniste”, dedicat medicilor și studenților mediciniști care s-au sacrificat în Rezistență și în temnițele comuniste, îndeplinindu-și menirea de a alina suferințele semenilor.

„Dorim să venim în întâmpinarea declarării de către Biserica Ortodoxă Română a anului 2024 ca „An comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți”, readucând în memoria societății românești chipurile nenumăraților medici sau studenți mediciniști care și-au sacrificat libertatea și chiar viața, acordând alinare suferințelor semenilor lor aflați în grea restriște sau luptând efectiv împotriva tiraniei ateo-comuniste”, au anunțat organizatorii.

La conferință vor participa dr. Galina Răduleanu, fost deținut politic, Coriolan Baciu și Florin Dobrescu, din partea Fundației Ion Gavrilă Ogoranu.

Conferința va avea loc duminică, 7 aprilie, de la ora 11: 00 (după Sf. Liturghie), la Biserica Memorială „Mihai Viteazul”, din Alba Iulia, Str. Mitropolit Simion Ștefan nr. 5. Intrarea este liberă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost